Лъчко е на 6, но вече е в "голямата игра" и иска да стане като Роналдо

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
17:45 / 12.12.2021
6035
6-годишният Лъчезар Богдански е вече футболна звезда, защото получи медал за добра игра в турнира "Grand Paradise cup“ 2021, който се проведе в Пловдив през почивните дни. Медалите са голям стимул за едно дете, което сега опознава играта. Това си е направо велико достижение! Лъчко е в най-малката група на академията, но вече има велики мечти - иска да стане като Роналдо. А любимият му отбор е Ботев (Пловдив).

27 отбора взеха участие в турнира, а домакин на първото издание детски турнири "Grand Paradise Cup" бе зала "Бъдеще". Медали получиха всички участници в турнира.

"Звездите не се раждат, ние ги създаваме!“ е мотото на ФА "Супер Старс" в Пловдив, която тренира най-малките любители на великата игра. 

Футболна Академия "Супер Старс" е първата академия достъпна за всички деца в град Пловдив, които обичат футбола. Академията е основана през 2010 г. от Михаел Ангелов по инициатива на родителите, чиито деца са посещавали заниманията по футбол в детските градини.

Вече 4 години академията продължава да обхваща деца от най-ранна детска възраст и успешно реализира своята дейност във всички райони на Пловдив. В тази насока академията организира и участва официално в голям брой турнири, първенства и различни мероприятия, както самостоятелно, така и с подкрепата на БФС и Община Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).