ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Закрити тренировки на стадион "Христо Ботев" до петък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:42 / 26.10.2009Коментари (33)12244
© Plovdiv24.bg
Закрити тренировки ще провеждат футболистите на Ботев Пловдив до деня преди Дербито с Локомотив. Днес "жълто-черните" проведоха първото си занимание след загубата с 0:2 в Бургас от Черноморец. Футболистите тренираха зад една от двете врати, понеже стадионът все още не беше окосен и подготвен. Играчите са здрави и няма никой със сериозни оплаквания. "До края на седмицата тренировките ще бъдат скрити за журналисти. В петък след последната тренировка няма проблем да се наблюдава заниманието и да се зададат въпроси на треньора Енрико Пичоне", заяви спортно-техническият директор на "канарчетата" Малу Мпасинкату пред репортер на Plovdiv24.bg. Той каза още, че очаква пълен стадион в събота срещу Локомотив Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 52
15.10.2010
02.06.2010
02.06.2010
01.06.2010
13.11.2009
04.11.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
днес е делото компакт меридиан с/у селския, той вече яко го загази след като отмениха решението от акционерното събрание и има 83%, съдът спокойно може да отсъди в полза на цветан василев и ирена кръстева клуба
+1
 
 
Добре бе жълтури, последно колко точно бяха задълженията на клубът ви? Милион ли бяха или два? Знам, че сумата към момента е непосилна, но вместо да се съжалявате и да твърдите колко верни фенове сте, защо не вземете пример от феновете на Валенсия, основете фонд "за спасение на Ботев", с който да оправите бакийте забъркани от Селския. Все си мисля, че в България все още има хора със съвест, който биха помогнали за каузата ви. Вслушаите се в пича от Бургас, има много истина в думите му, перуката и компания, са хвърлили мерника на пловдивския футбол, и със сигурност, ще направят всичко възможно да ни заличат от картата. За тази година едно е сигурно, ще изпаднете, има шанс и ние да ви последваме, но ако искате отбора Ботев да съществува, не чакаите съдбата да ви прати Абрамович, Италианци, Китаиси и т.н. погрижете се сами за отбора които обичате. Знам, че това звучи невъзможно, защото сумата е наистина непосилна, народа е изгладнял , а и няма кой да се занимава с такова начинание, но ако феновете не си помогнете не разчитаите на щастливата случаиност, защото ще загинете като клуб, и ще си останат само спомените.
-1
 
 
Катуна ще ви гори в събота, жълти боклуци!
+1
 
 
Ромите много им се иска Ботев да се разпадне, но това няма как да стане, господа цигани! Разпадна се един катун преди 8 години, който завинаги остана по средата на таблицата в любимата им Б група! ТОЙ НЕ УМИРА!
-2
 
 
МИТКО ХРИСТОЛОВ ТОЙ НЕ УМИРА Честит имен ден Мите,господ да ти даде още 100 години живот
-2
 
 
днес е световен ден на КОМАНДОСА-Командосовден да си жив и здрав Мите още 150 години да ни радваш
на 26.10.2009 г.
-2
 
 
Веднага прибавям Луиш и М"бамба,но ти си ревизирай резултата към 3:0-бива ли?
-2
 
 
Призовавам всички черно-бели и жълти фенове да напълним стадиона максимално!!!Приходите от билетите ще бъдат нашия малък, скромен подарък направен на командоса Димитър Христолов.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: