ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Втори хеттрик за Георги Минчев! Локо обърна Пирин и за първи път този сезон е в Топ 6!
Автор: Стойчо Генов 17:07 / 27.11.2021Коментари (19)7699
Локомотив (Пловдив) изигра страхотен мач и обърна Пирин от 0:1 до 3:2 като гост. Двубоят от 16-ия кръг в Първа лига се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Станислав Костов (29) и Станислав Манолев (90-дузпа) бяха точни за домакините, а Георги Минчев (58, 62, 88-дузпа) се разписа за вицешампионите. Хеттрикът е втори за нападателя на черно-белите през настоящия сезон (първият бе също при победа извън Пловдив - 3:1 над ЦСКА-София).

По този начин възпитаниците на треньора Александър Тунчев за първи път от началото на сезона намчериха място в Топ 6, като вече са с актив от 23 точки. "Орлетата" са пред последни с 12 точки.

Първата чиста голова ситуация дойде в 17-ата минута и бе за пловдивчани. Бирсент Карагарен бе изведен сам срещу вратаря на Пирин. Нападателят можеше да шутира директно, но предпочете да подава към Георги Минчев, но пасът му бе твърде неточен.

В 29-ата минута Пирин откри резултата при първия томчен удар в мача. Станислав Костов отне топката от Умарбаев, напредна и отправи удар, който беше блокиран от Биков. Нападателят обаче се ориентира най-добре между Паскалев и Биков и посрещна високата топка с удар от воле с левия крак, пращайки я в долния десен ъгъл на Рейдър за 1:0.

Пет минути след почивката Антон Карачанаков опита да изненада вратаря на Локомотив, но ударът му от фаул срещна гредата. Малко след това халфът на Пирин изскочи в чиста позиция и шутира, но Лукас Рейдър улови.

Локо изравни в 58-ата минута. Умарбаев получи от Йосип Томашевич пред наказателното поле и центрира към малкия пеналт. Там Георги Минчев успя да изпревари Николай Бодуров и засече с крак в левия ъгъл за 1:1.

Само 4 минути след това черно-белите стигнаха до пълен обрат в резултата. Емил Янчев изведе Димитър Илиев отдясно. Капитанът центрира по земя към Георги Минчев и той с бомбен шут с десния крак отбеляза за 1:2.

В 68-ата минута локомотивци пропуснаха идеална възможност за трети гол. След центриране на Умарбаев от корнер Георги Минчев засече с глава от 3-4 метра, но право в тялото на вратаря Хенгелман.

Две минути преди края Бирсент Карагарен бе препънат в наказателното поле и реферът Никола Попов отсъди дузпа. Тя бе реализирана от Георги Минчев за 1:3.

В 90-ата минута съдията даде дузпа и за Пирин след нарушение на Гомис. Станислав Манолев прати топката в мрежата за 2:3.

Пирин: Ник Хенгелман, Александър ДюлгеровАнтон Карачанаков (73- Спас Георгиев), Красимир Станоев (83- Иван Тасев), Николай БодуровПетър ЗаневСветослав ДяковСтанислав Костов, Станислав Манолев, Стилиян Николов, Юлиян Попев.

Локо (Пд): Лукас Рейдър, Олексий Биков (72- Милош Петрович), Мартин Паскалев, Кристиан Гомис (90+2- Артур Крачун), Емил Янчев, Парвиз Умарбаев, Йосип ТомашевичБирсент КарагаренЛукас Салинас, Димитър ИлиевГеорги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Локомотива влезе във релсите и почна да гази,на 6 точки от втория Литекс.....Самооо Локоооо!!!
0
 
 
Жълтите подметки обичат да мразят ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ! Цял живот ще мрете и ще се услушвате в сянката на Локомотив. ВИНАГИ БИТИ И ЕБ@НИ !
+1
 
 
Браво пичове това е нашия Локомотив и сега може да опънем по някоя водчица.Наздраве майни.
0
 
 
На който не му харесва Локо пд да не си вре човката тук.Да си върви на село и да се кланя на Цингаревич.Браво момчета пак ни зарадвахте.Както каза Крушарски ще броим пилците напролет кой къде е.
0
 
 
Пий си хапчетата селски. То и Петата и 6:0 и сребърните медали бяха след конгреса хахах тъпак.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
0
 
 
Велик Локомотив! Голям Минчев! Велика черно-бяла публика! Честита победа!
на 27.11.2021 г.
+8
 
 
Честита победа, машини!Хубав мач,положения,пасове,браво!Много добре подреден състав,това ни е схемата и състав.Минчев показва все по-често какво може и на отбора се улеснява работата.Само Локо и само напред и нагоре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: