ПФК Марица: Поздравления за тези момчета! Бъдещето е пред тях!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:57 / 11.11.2021
1853
Марица загуби първата 1/4-финална среща от турнира за Купата на БФС при юношите младша възраст, набор 2006. Двубоят със Спартак (Плевен) се игра в на стадион "Марица" и завърши с чиста победа за гостите - 0:3.

Възпитаниците на Александър Николов отстъпваха физически на своя противник и въпреки старанието си не успяха да постигнат добър резултат. Плевенчани имат сериозен опит и в Елитната юношеска група. Пловдивчани имаха няколко положения в срещата, като най-чистото се откри пред Емилио Макавеев, чиито удар бе избит от голлинията.

Реваншът е след седмица в Плевен. При какъвто и резултат да завърши той, "жълто-сините" отдавна изпълниха целта си - влизане в основната схема на турнира, като показаха добри игри срещу своите противници.

"Достигането до тази фаза на надпреварата е истински успех, както за отбора, така и за школата на "Марица". Поздравления за момчетата! Бъдещето е пред тях", написа по този повод ПФК Марица в официалната си страница във Фейсбук.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).