Кметът за старите седалки за "Колежа": С най-голямо удоволствие ще ги раздадем

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
15:06 / 03.11.2021
11186
Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира днес какво ще стане със старите седалки за стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече е известно, те се оказаха ненужни за строящото се в момента съоръжение, тъй като вече не отговарят на съвременните изисквания на УЕФА. Тези седалки бяха купени от общината преди повече от 7 години.

"Исках седалките, които в момента са налични, да бъдат по някакъв начин продадени, но ми обявяват цена от 1-2 лева, което няма как да стане. Веднага ще бъда обвинен, че ги давам без пари. Затова общинският съвет ще реши какво ще правим с тях. Може да ги дадем на детски площадки. Могат да бъдени на зали, на детски градини, с най-голямо удоволствие ще ги раздадем на наши обекти в града", заяви Зико пред камерата на Plovdiv24.bg.

"В момента се изготвя поръчката за закупуването на новите седалки за стадион "Христо Ботев“. Те трябва да отговарят на изискванията на УЕФА, нали за това е цялата драма", допълни кметът.

Гледайте в прикаченото видео цялото му изказване и по други важни за Пловдив теми!



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).