ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Илиев показа как се бие дузпа, Локомотив влезе в правилния коловоз
Автор: Стойчо Генов 22:37 / 22.10.2021Коментари (9)6947
Локомотив (Пловдив) успя да продължи победния си ход в първенството, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Вицешампионите спечелиха срещу ЦСКА 1948 с 2:1 в мач от 12-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в "Лаута".

Парвиз Умарбаев (33) и Димитър Илиев (64-дузпа) се разписаха за пловдивчани, а Денислав Ангелов (47) бе точен за гостите. Те пък играха почти половин час с човек по-малко заради директен червен картон на бившия "смърф" Крум Стоянов.

Сред зрителите в официалната ложа бе националният селекционер Ясен Петров.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Тунчев вече са с актив от 14 точки и излязоха на 7-о място във временното класиране. Това бе първа победа за Локомотив над ЦСКА 1948 в сблъсъците между двата отбора.

Черно-белите стигнаха до първия точен удар чак в 25-ата минута. Гомис подхвана атака отдясно, след което направи 30-метрово центриране в наказателното поле. Там капитанът Димитър Илиев се измъкна между двама защитници и засече с глава, но право в ръцете на вратаря Наумов.

В 33-ата минута локомотивци откриха резултата след чудесна триходова комбинация. Георги Минчев подаде към Димитър Илиев, който без забавяне отклони с пета към Парвиз Умарбаев. Таджикският Меси изскочи сам срещу вратаря на ЦСКА 1948 и технично го преодоля с левия крак - 1:0. Това бе 10-о попадение за Умарбаев с екипа на Локомотив.

Четири минути след попадението Ангел Бастунов се озова в чиста позиция в наказателното поле и отправи шут, който бе спасен от вратаря Лукас Рейдър след изумителен рефлекс и избиване с една ръка.

Две минути след почивката "армейците" изравниха. След центриране от корнер Димитър Илиев изпусна Денислав Ангелов и той от 4-5 метра засече с глава в мрежата - 1:1.

В 63-ата минута Георги Минчев изведе Димитър Илиев в наказателното поле. Капитанът финтира Крум Стоянов, след което бе фаулиран от него. Реферът Ивайло Стоянов - Сватбата учудващо прецени, че това е симулация и вдигна жълт картон на Илиев. След намесата на VAR обаче той се поправи и отсъди дузпа и директен червен картон за Крум Стоянов.

Указанията на Александър Тунчев бяха Бирсент Карагарен да изпълни наказателния удар, но зад топката застана щатният изпълнител Димитър Илиев и той отбеляза за 2:1.

Локо игра в състав:

Лукас Рейдър, Кристиан Гомис, Олексий Биков, Милош Петрович, Йосип Томашевич (88- Николай Николаев), Петър Витанов (80- Емил Янчев), Парвиз Умарбаев (88- Артур Крачун), Бирсент Карагарен (65- Шакил Сно), Венсан Марсел (65- Лукас Салинас), Димитър Илиев, Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 24.10.2021 г.
0
 
 
На селските им е минала болката от 6:0 . Време е за нова шестица .
+1
 
 
Подскачащият талибан, взел да подскча по-икономично... На дърти години взе да поумнява. Казват. че го видяли в джамията да се кланя Т. Неделев да го контузят, за още 2 години за да може да го изберат пак за футболист на годината...
0
 
 
Най-нормално е Локомотив да завърши сезона в топ 6. Този отбор вече 3 година е фактор в първенството. Тази година ще имаме лек спад в играта и резултаите, но който ни подцени ще бере ядове. На байонзи и мангал от шекера вече им трперят гащите :)))
0
 
 
Двукратния футболист на България сипа подобаващо , но с най-големият черпак на всичките му недоброжелатели, като подаде феноменален пас с пета за първия гол и вкара дузпа на единстврният БГ вратар, успял да му хване дузпа, като я изпълни по непривичен за него начин! Митко показа невероятен характер, класа и психика! Днес победата беше многозначна.За 7 дни, 3 мача, в които отбора игра много добре и спечели 7 точки, като в трите мача взеха участие почти всички, налични играчи.Гомис и Марсел класа!Честита победа на пловдивчани. Локото започва да напомня за себе си!
0
 
 
Тунчев каквото успя да обърка го обърка. Смени тактика всичко, обърка. Излизаш без централен нападател и с 10 души.Единствено за сега индивидуалната класа на футболистите го спасява.
на 22.10.2021 г.
0
 
 
Честита победа!Локомотив Пловдив набира скорост ,три мача 7 точки.Спокойствие в отбора,браво на Митко Илиев,много умен футболист, знае кое,как,кога.Истинско богатство за нас.Браво на целия отбор,раздадоха се!Само Локо и само напред и нагоре!
0
 
 
Победата е факт,но играта е далеч от това,което бих искал за отбора.Много неща искат промяна,но.....Ивсе пак честито и дано имаме успех срещу "ЦСКА" в София.Сега е момента за промяна.Дано всички го осъзнаят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: