Марица изпусна много положения, но запази шансове за реванша в Сливен

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:42 / 21.10.2021
1786
Марица (Пловдив) изпусна доста положения, но все пак запази шансове за класиране на четвъртфинал за Купата на БФС при юношите от набор 2006. Възпитаниците на треньора Александър Николов завършиха 2:2 при домакинството си на Сините камъни (Сливен) в първи осминафинален двубой от надпреварата, игран на стадион "Пловдив".

Жълто-сините бяха по-креативният отбор на терена и още във 2-та минута поведоха след попадение на Виктор Димитров. До почивката маричани пропуснаха още няколко възможности за гол, а веднъж имаха и сериозни претенции за дузпа, която обаче не бе отсъдена.

20 минути преди края на мача, след центриране от корнер гостите изравниха при първия си удар във вратата. Малко по-късно Сините камъни стигнаха до пълен обрат, след като се възползваха от подхлъзване на бранител на Марица. Ангел Тосев изравни от свободен удар в края на мача, за който самия той бе фаулиран.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).