ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Резервите на Локо паднаха от Любимец с 1:0 в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:12 / 09.10.2009Коментари (17)4892
© Plovdiv24.bg
Експерименталната селекция на Маринов отстъпи на Любимец
Локомотив (Пловдив) изгуби гостуването си на Любимец с 1:0, в контролен мач, завършил преди броени минути. Треньорът на "черно-белите" даде почивка на голяма част от титулярите в този двубой.

През първите 45 минути Мартин Сечков можеше да поведе "смърфовете" на два пъти, но ударите му с глава не сполучиха. Малко преди почивката пък Георги Божилов не успя да се възползва от паса на Георги Данов и облиза гредата на съперника отвън.

Второто полувреме бе по-силно за домакините, които създадоха няколко сериозни положения, като при едно от тях успяха да вкараха топката в мрежата на Стоян Ставрев. В 63-ата минута Павлин Тодоров прекара топката между краката му след диагонален шут.

В 78-ата минута Ставрев изкупи вината си, изваждайки топката от горния си ляв ъгъл, след перфектно изпълнение на ъглов удар.

Иван Маринов заложи на експериментален състав, започвайки със Ставрев, който ще пази в следващия шампионатен мач, заради наказание на Кирил Акалски. От дясно и ляво на защитата на неприлични за тях постове бяха съответно юношите Георги Бъчваров и Христиан Попов. Двойката централни защитници бе поверена на Людмил Николов и Мартин Сечков. В центъра на терена оперираха Милан Милутинович и Деян Комленович, по крилата бяха бразилецът Рафаел и Красен Трифонов, а смело напред атакуваха Георги Данов и Георги Божилов.

През второто полувреме на смяна се включиха юношите Веселин Марчев, Борис Кацаров и Стайко Стойчев, както и слабо-представящия се дори и при дублиращия тим Емил Стоев-Бадема.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 10.10.2009 г.
0
 
 
За това са контролите бе, стига сте се коркали. Удряли били по авторитета, дрън-дрън. Чорбата постоянно падат в контролите ама в шампионата мажат. Никой не прави трагедии там, ние тука големите шампиони. Сингбо, Даксон, Митко Илиев, Рафаел, Мечечиев, Йошев, Дани Кики - те изнесоха мача с говедата. Никой не е играл от тях. Само на Маринов се чудя, че пробва Бъчваров на десния бек, ама затова са контролите - за експерименти. Стига сте правили трагедии от нищото. Царе сме на това мама му стара! :))) Трагедията е в Галя Топалова, а не в контролите. А пък и ако сега не ползват Бъчваров, Попов, Стойчев и МНарчев в бойна обстановка, кога? И без това само за дублиращия отбор играят. Нека малко ги понаритат, да видят зор. Така се става футболист!
0
 
 
Ваааай, вай, вай,вай. Аллах, Мухаммед, Настрадин Ходжа.... Ква стана тяяяяяя, ваааай, вай, вай, вайййй.....
+4
 
 
Даа Любимец са си класа. Имат и хубави дини....
-1
 
 
Малко ви дрънкаме в мачовете за първенството, ама явно искате още. Бахти мазохистите !
-1
 
 
Формата е временна , класата вечна , жълти макарончета! Откакто са дошли тия звезди имате две победи, спор няма. Но .... Играете със Славия в Пловдив , а Вилито говори , че с по-посредствен отбор скоро няма да играе. Отивате на Локо Сф. Взимате точка , но техния тренер говори , че с по-слаб отбор не са играли през последните 2 години. И така ще дойде 11-ия кръг , ще ви опънем традиционно , но тогава кво ще плямпате ми е интересно.
-1
 
 
дано Маринов да е пробвал няква нова тактика щото иначе кофти ..... дано радостави да е само за контролите за първенството ще ревете мишки
+1
 
 
ама кфо е тфа резервите на локу уе няма такова нещо има отбора на локу няма значение резерви ли са титуляри ли са ба*ти смешните буфери :Д:Д:Д любимец але але але :Д ;Д
0
 
 
Кофти, това Любимец да бият отбор като Локото е много гадно! Дано се стабилизира обстановката при вас локомотивци!
0
 
 
няма какво да се заяждам с вас,след дербито ще разберем кои е по-слабия и тогава ве4е можем да се бьзикаме
-1
 
 
ахахахахахахаххаахха,смяяяяхххх.буфериииии
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: