Локо с официално съобщение за феновете на Ботев в дербито

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
12:43 / 23.09.2021
4531
Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив излезе с официално съобщение относно привържениците на Ботев в предстоящото градско дерби в събота.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на "черно-белите":

В събота (25.09) ПФК Локомотив (Пловдив) се изправя срещу ПФК Ботев (Пловдив) в дербито на 9-тия кръг на Първа лига. Срещата ще се проведе от 16:15ч. на стадиона в парк “Лаута".

Ръководството на ПФК Локомотив желае да заяви, че ще се спазва точната бройка на отпуснати билети за гостуващия сектор, а освен това ще има и строг пропусквателен режим на входовете на трибуните. Няма да бъдат допуснати повече фенове на “жълто-черните" от бройката, договорена между двата клуба. Билетите за сектора за гости са предоставени на ПФК Ботев (Пловдив).

Призоваваме отново нашите привърженици да се сдобият по-рано с пропуск за срещата, а в деня на мача да заемат местата си 30 минути по-рано, с оглед спазване на противоепидемичните мерки и да се избегне струпването на хора.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).