Признаха за забавяне на строежа на "Колежа"! Фенове поискаха козирка на 100%

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
18:26 / 17.08.2021
8880
Днес се проведе среща при зам.- кмета на Пловдив Пламен Райчев, на която присъстваха архитектът, техническият ръководител и други отговорни за строителството на стадион "Христо Ботев" лица, както и представители на Bultras. На нея бяха разгледани две теми - забавените темпове на строителството и цялостното завършване на козирката, а не само частичното ѝ изпълнение.

Plovdiv24.bg още преди седмица информира читателите си, че строителството напредва с по-бавни темпове, тъй като се чака препроектирането.

Ето какво още съобщиха официално от Bultras: 

Относно строителството стана ясно, че е забавено заради жегите и липсата на заверени документи за препроектирането, които вече са изготвени и ще бъдат представени най-късно до 10 септември.

По въпрроса за цялостното завършване на козирката представителите на Bultras настояха да бъде измислен начин за дофинансиране, осигуряващ цялостното ѝ изграждане. 

Към края на срещата беше поставен и въпросът за седалките и тревното покритие на терена, като отговорът бе, че се работи по подадените от Гражданския съвет оферти и се очаква гласуване по темата на сесията на Общинския съвет през септември.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).