Италианските "канарчета" амбицирани за първа победа в шампионата днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (49)
09:14 / 26.09.2009
11291
Ботев излиза днес срещу Славия в първи мач от много време, в който ще може да разчита на подкрепа от публиката. Феновете на "канарчетата" се заканиха да напълнят стадион "Христо Ботев", за да покажат подкрепата си към новите италиански собственици. На мача дори се очаква да пристигне бъдещия президент Марко Орнела.

В двубоя отново ще излезнат куп италианци, като със сигурност те отново ще са повече от българите. Най-вероятно на врата ще бъде Венцислав Велинов, а напред може да играят Васил Кочев и новоподписалия Иван Караманов. Капитанът Васил Василев е наказан след червен картон миналия кръг срещу Литекс, а треньорът Енрико Пичоне не успя да назове кой ще бъде капитан преди 2 дни. Освен Караманов, вчера с Ботев подписа и уругваецът Себастиян Флорес, който доскоро игра в Черно Море. След доброто представяне срещу Литекс, където "канарчетата" можеха да отмъкнат хикс в Ловеч, сега всички в Ботев са амбицирани за още по-добра игра и победа.

Срещата между Ботев и Славия започва в 17 часа. Билетите ще бъдат по 2 лева, а за деца до 16 години и жени входът е безплатен. Главен съдия е Антон Генов.


Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).