Бачков: Обичам Спартак и нямаше как да откажа предложение от родния ми клуб

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:43 / 12.06.2021
3345
Новият треньор на Спартак (Пловдив) Данаил Бачков направи първи коментар след приемането на предизвикателството да се върне в родния си клуб, видя Plovdiv24.bg. Бившият защитник използва личния си профил във Фейсбук, за да благодари на доскорошния си клуб - Левски (Карлово).

Ето какво написа Бачков:

Благодаря на ръководството на ОФК Левски Карлово в лицето на кмета на община Карлово г-н Кабаиванов, г-н Стефан Стефанов и г-н Красимир Манолов за гласуването доверие и прекрасната година и половина, в която работехме заедно!

Получих предложение, което нямаше как да откажа! От родния ми клуб Спартак Пловдив, клубът, който ме създаде като футболист и много обичам!

Благодаря и на футболистите, с които работех! Едни прекрасни и мъжки момчета, които завинаги ще ми останат в сърцето! Желая много успехи и късмет на отбора! Хората в Карлово обичат футбола и за това им пожелавам да се радват на един силен отбор!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).