Шапки долу пред героя на Локо: Не всичко във футбола е пари!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
22:26 / 15.05.2021
10369
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев напълно заслужено бе избран за Играч на мача при победата над ЦСКА-София с 2:0 на "Лаута". Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година вкара и двете попадения за изключително ценния успех на черно-белите.

Ето какво каза след двубоя лидерът на Локомотив:

Много ценна победа. Остават ни 2 мача, от които трябва да спечелим един, за да спечелим сребърните медали. Това не се е случвало много години в историята на Локомотив. Доказахме, че сме много големи като личности. Футболните ни качества са безспорни. Победата ни бе напълно заслужена. Излизаме срещу другото ЦСКА да си решим нещата още в следващия мач.

Преди почивката не бяхме много компактни, пресата ни не вървеше, а това е една от най-силните ни страни. Казахме си, че трябва да започнем да играем футбол.

Още в реално време видях, че имаше дърпане и че това е чиста дузпа. Ако нямаше ВАР, тази ситуация щеше да бъде подмината. И срещу Лудогорец ще има по-честичко дузпи. Не знам какво толкова гледаха при втория ни гол. Но аз лично твърдо съм за ВАР.

Локомотив никога не е бил толериран, никога не е бил най-богатият клуб. Всички момчета в съблекалнята заслужават да им се свали шапка. Големи мъже. Ясно е, че много клубове ни превъзхождат по бюджет, но не всичко във футбола е пари. Искам да благодаря на всеки един в Локомотив, който прави да изглеждаме така, а и нашите фенове да са щастливи.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).