Пламен Райчев обяви пред Plovdiv24.bg кога ще отговори на феновете на Ботев за стадиона

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
12:33 / 26.04.2021
7065
Заместник-кметът на Пловдив по строителството Пламен Райчев бе потърсен от Plovdiv24.bg, за да коментира адресираното до него писмо от Гражданския съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион "Христо Ботев“.

Както вече информирахме нашите читатели, феновете на Ботев зададоха 4 много важни въпроса относно довършването на стадиона, като освен това изискаха отговор в 7-дневен срок.

Най-много неясноти има по казуса кои части от съоръжението и в каква степен на завършеност ще бъдат изпълнени с отпуснатите от държавата 25 млн. лева и дали това ще бъде достатъчно, за да се лицензира стадионът за мачове в Първа лига.

"Запознах се с въпросите на феновете. В момента се изготвят отговорите и още утре (27 април) ще бъдат изпратени до Гражданския съвет, както и до всички медии", заяви пред Plovdiv24.bg Пламен Райчев.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).