ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак се засили към "А" Областна група, феновете избухнаха
Автор: Стойчо Генов 20:12 / 24.04.2021Коментари (2)5423
©
Спартак (Пловдив) изигра поредния си слаб мач и се засили към "А" Областна група. Синьо-белите загубиха от Несебър с 1:2 в двубой, който се игра пред техните привърженици на стадион "Тодор Диев". И трите попадения паднаха още през първото полувреме.

Така Спартак и Несебър имат вече еднакът актив от 23 точки и са последни във временното класиране. Срещата през есенния дял завърши 2:1 за "гладиаторите". Така ако в края на сезона активът на двата тима отново е равен, тогава ще се гледа головата разлика. В момента Спартак има 17 гола предимство.

Днешното поражение обаче отново предизвика огромно недоволство сред "синьо-белите" привърженици. В техния официален сайт те публикуваха снимка на стадион "Тодор Диев" с многозначителния текст: "Всички сте срам за Спартак!"

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса какво още написаха привържениците на Спартак в своята страница във Фейсбук:

Това, което се случва в момента е може би най- срамният период в историята на любимия ни отбор. Абсолютна посредственост, две загуби с по 6-0, две победи в Пловдив, няма отбор, който да не е дошъл и да не ни е победил. Няма желание, няма хъс, няма сърце. Не обвиняваме играчите, те толкова си могат, нивото им е може би за средата на А окръжна група.

Посредственост и на горните етажи - почваме с едни играчи, други се гонят, идват трети, после пак наново и така и така. Можем да бъдем и по-остри, но само ще кажем, че Спартак и неговите привърженици страдат, и то много.

СПАРТАК е име, което задължава. Чухме и обвинения и към нас, че създаваме напрежение, а ние само искаме отборът да върви и поне малко да видим онзи дух от миналото. Ако пък толкова искате спокойствие, Спартак не е отборът за вас, Спартак не е Брестник, без да обиждаме хората, живеещи там.


Само се говори за школата - това е хубаво, но лицето на един отбор е представителния тим, това е нещото, с което ни свързват хората, а ние в момента такъв нямаме.

Само Спартак! Ние името и емблемата ще си я обичаме винаги!
Още по темата: общо новини по темата: 121
02.06.2021
01.06.2021
31.05.2021
25.05.2021
14.05.2021
14.05.2021
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Когато един футболен клуб няма стратегия,която е обявена предварително,а се работи на" парче" не може да има резултати.Що се отнася за играта,тя е следствие на предно написаното.Момчетаза тази група има,но се иска виждане за играта,тренировъчен процес и т.н.Много важно е също така този,който управлява клуба,пом.персонал ( адм.директор,и приближените) ,да работят сихронно, да имат и визия за това.Явно,че това го няма.Времето е малко,затова е необходимо пълна мобилизация от всички,които са в този велик Пловдивски клуб.
0
 
 
С Динко Миленчев и Крум Георгиев нещата са без коментар.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Събитие в Трета лига! Спартак и Несебър се издъниха
Важен тест за Спартак по пътя към Втора лига
Фенове на Спартак: Сами срещу всички сме! Трън в очите на много хора, но ще се борим докрай
Край! Спартак (Пловдив) няма да използва повече тази емблема
Спартак честити празника на Ботев! Пожела им много успехи и поводи за радост
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: