Локо удари "евробоеца" Черно море с 1:0

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:48 / 24.08.2009
7833
Локомотив Пловдив победи с 1:0 варненския Черно Море в последния мач от третия кръг на А група тази вечер и записа първа победа и първи точки този сезон. Даксон Да Силва отбеляза единственото попадение от дузпа, която сам си изработи в средата на първото полувреме.

Срещата започна много добре за "черно-белите", които изпуснаха няколко възможности до 15-ата минута. Тогава дойде и решителния момент в мача. Даксон нахлу в наказателното поле на варненци, но Радослав Бачев го фаулира и съдията не се поколеба да отсъди дузпа. Зад топката застана именно фаулираният Даксон, който би под плонжа на Пиргов и вкара за 1:0. До края на полувремето двата отбора направиха куп пропуски и не спираха да атакуват, забавлявайки зрителите по трибуните и пред телевизорите. С пропуски се отличиха Дани Кики, Георги Данов за Локо и Георги Какалов за Черно Море, който бе един от най-дейните на терена. В последните минути и Димитър Илиев можеше да удвои, но ударът му с глава от 5 метра бе спасен от вратаря на варненци.

През второто полувреме Локомотив изигра страхотни 10 минути, в които пропусна да вкара втори гол и да реши интригата. В минутите след 60-ата инициативата бе изцяло в Черно Море, които обаче не успяха да пробият гъстата защита в черно-бяло. На няколко пъти решително се намеси и Кирил Акалски. Най-добрите възможности бяха в края на мача - в 78-ата след центриране и удар с глава топката срещна горната греда зад Акалски, а в самия край Какалов отблизо бе оставен сам, но ударът му мина на метър над вратата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).