Драган Иванов след пристъпа: Добре съм, прибрах се в Пловдив! Водя консултации с лекари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:59 / 21.03.2021
5263
Пловдивският волейболен треньор Драган Иванов говори за първи път, след като в четвъртък вечер получи епилептичен пристъп по време на полуфиналния мач за Купата на България между неговия тим Хебър (Пазарджик) и Нефтохимик 2010 (Бургас).

Сега 52-годишният специалист разкри, че се чувства по-добре, няма представа какво е станало и отдава случилото се на прекаленото напрежение.

"Добре съм, вече всичко е наред. Не съм в болница. Прибрах се в Пловдив. Сега водя консултации с лекари за ситуацията. Не мога да си обясня какво се случи, явно напрежението от големия залог ми повлия. Но мога да кажа, че вече се чувствам много добре“, заяви той пред bgvolleyball.

"Получи се истински празник в зала "Васил Левски“. Но след това, на фона на такава страхотна организация, на фона на толкова добър мач и от двете страни, близо един гейм време състезателите на двата отбора трябваше да се занимават с моята особа. Безкрайно съм благодарен на всички за съдействието и бързите реакции. Искам да изразя огромното си съжаление за това, на което станаха свиделети зрителите по телевизията. Съжалявам също, че не успях да си свърша работата с Хебър, и че инцидентът повлия на мача. Поднасям искрените си извинения на всички“, допълни още Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).