Виктория Волей загря с две контроли в София за предстоящия турнир в Пазарджик

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:22 / 04.03.2021
1502
Юношите старша възраст на Виктория Волей (Пловдив) изиграха вчера (3 март) две контролни срещи в София. Спарингите са част от подготовката на пловдивчани за втория регионален турнир от Група В, част от държавното първенство в тази възраст. Викторианците спечелиха първия турнир, а вторият е на 13 март в Пазарджик с участието на домакина Хебър и Левски (Карлово).

В първата контрола Виктория Волей отстъпи с 2:3 гейма на Волейболна академия Стойчев-Казийски. Във втората "викторианците" загубиха от ВК Люлин с 1:3. Всички състезатели, които попаднаха в групата за двете проверки, получиха от треньорския щаб игрово време. 

В игра за Виктория Волей се появи Арда Бояджиев, който до този момент се възстановяваше от контузия. Утре в Пловдив "викторианците" ще играят две контроли с Пирин (Разлог) при кадети и прекадети.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).