Кметът: Седалките за "Колежа" са налични и в добро състояние, няма да ги дам ей така

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
11:44 / 03.02.2021
9835
Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира днес актуалната тема за седалките на стадион "Христо Ботев", които бяха купени от общината за 1 млн. лева преди години, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Преди дни шефът на компанията, която в момента строи съоръжението, обяви, че въпросните седалки са остарели, не стават и се налага купуването на нови.

Припомнете си тук как би трябвало да изглежда изцяло завършеният стадион!

Ето какво каза днес кметът пред камерата на Plovdiv24.bg:

"Имаше комисия, която бе събрана, за да се види къде се намират седалките и колко бройки са. Говоря бавно и точно, защото чух много интерпретации за тези седалки. Количеството е налице, налично е. Тези седалки не са мои, за да решавам аз къде да се дават. Това е общинска собственост, има си общински съвет, тепърва ще се решава".

"А дали стават или не - има си изисквания на ФИФА, с които ще се съобразим. Никъде не съм казал, че ей така аз ще дам тези седалки – аз съм кмет, но те не са мои, а на всички нас. Стоят си, в добро състояние са, няма проблеми. А дали стават за стадиона - това ще го кажат други органи. Ако стават, ще бъдат сложени. Ако не – ще се съберем всички ние, общински съвет, спортни клубове и т.н".

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Здравко Димитров по различни актуални теми!



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).