Кралев пое ангажимент да потуши скандала между Станилия и федерацията по кану-каяк

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:28 / 20.01.2021
1654
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със състезателката по кану-каяк Станилия Стаменова, с която обсъдиха казуса между нея и Българската федерация по Кану-Каяк.

Министър Кралев пое ангажимент, че ще направи всичко възможно Станилия да продължи по най-добрия начин своята подготовка за Олимпийските игри в Токио и да получи предвидените за нея средства.

По време на срещата бе обсъдено състоянието на базата на Спортен Клуб по кану-каяк "Георги Демирев" – Русе. Клубът ще получи средства от Министерството на младежта и спорта за закупуването на нови канута.

През следващата седмица спортният министър прие покана за посещение в Спортен Клуб по кану-каяк "Георги Демирев" – Русе, по време на което ще се запознае с условията, при които състезателите на клуба водят своята подготовка.

На срещата присъстваха и представители на Спортен Клуб по кану-каяк "Георги Демирев" – Русе. председателят на клуб "Георги Демирев“ – Цвета Демирева, треньорът по кану-каяк Ева Пашева и състезателят Кристиан Душев.

По-късно Красен Кралев се срещна и с председателя на БФ по кану-каяк Николай Бухалов, с който обсъдиха развилата се ситуация и разногласията със състезателката Станилия Стаменова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).