Зингаревич стопирал трансферите в Ботев, Неделев почти сигурно остава

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
11:46 / 05.12.2020
7744
Стана ясна още една много важна договорка, която руският милиардер Антон Зингаревич е постигнал с настоящите собственици на ПФК Ботев (Пловдив) в лицето на Сдружение ПФК Ботев. Руснакът е настоял да не се водят никакви преговори за продажба на играчи, докато не съобщи категорично решението си дали ще поеме финансовата издръжка на клуба.

Говори се, че основната цел на тази задача е да се направи всичко възможно да се задържи в клуба звездата на отбора Тодор Неделев. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че договорът на национала изтича през лятото и поради тази причина се очакваше неговата продажба в чужбина през зимния трансферен прозорец.

На този етап обаче индикациите са, че Антон Зингаревич е много вероятно да вземе властта в Ботев и да убеди Тодор Неделев да продължи да играе с любимата му жълто-черна фланелка.

Както вече информирахме читателите си, на 8 януари ще се проведе извънредно общо събрание на акционерите в ПФК Ботев, като именно тогава окончателно ще стане ясно дали Зингаревич ще има някакво участие в управлението на клуба.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).