Пепо Пенчев: Доволен съм от показаното! Аз съм временен вариант, докато се намери треньор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
22:24 / 19.10.2020
6200
Треньорът на Ботев (Пловдив) Петър Пенчев заяви, че е доволен от показаното на терена от своите футболисти при равенството 1:1 срещу Етър, което бе и негов повторен дебют начело на жълто-черните.

Ето какво каза специалистът след края на срещата в Коматево:

От показаното съм доволен, но сме разочаровани от резултата. Буквално с последния удар ни изравниха. Даже не можах да видя добре ситуацията, ще го гледам на запис. Имахме ситуации, в които можехме да отбележим още. Трябваше да решим мача много по-рано. Мисля, че заслужавахме да победим.

Този резултат не трябва да ни повлиява, а да продължим да работим, както през последните 2 седмици.

Виктор Генев има леко комоцио и в момента не е в добро състояние. Бяхме много хора в защита при изравнителния гол. Не видях добре ситуацията, но май се получи някакъв рикошет и изравниха.

Моята уговорка с ръководството е да бъда временен вариант с колегата Георги Онов, докато се намери нов треньор. Надявам се да бъдем полезни във времето, през което работим с отбора.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).