ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
Реал Мадрид е тотален фаворит за победата срещу Кадис според Bet365
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 15.10.2020Коментари (0)1333
©
След две седмици пауза, испанското футболно първенство Ла Лига се завръща с интригуващи мачове тази събота. Шампионът Реал Мадрид ще бъде в действие в третия двубой в програмата, като "белият балет“ приема Кадис на стадион "Алфредо ди Стефано“ от 19:30 часа. "Кралският клуб“ е тотален фаворит да спечели трите точки в предстоящия мач, след като коефициентът в bet365 за краен изход 1 е много нисък. Британският букмейкър дава скромни шансове на Кадис да отмъкне точка от Мадрид, а евентуален успех за новака ще бъде истинска сензация. В следващите редове ще разгледаме как се представиха двата отбора от началото на сезона и наистина ли Реал Мадрид е толкова голям фаворит за победата в събота вечер. 

На първо място, когато чуете, че един от най-големите отбори в света – Реал Мадрид, е домакин на Кадис, то няма как да не очаквате победа за тима на Зинедин Зидан. Реал спечели титлата в Испания през миналия сезон и записва добри резултати през новия сезон. "Белият балет“ е лидер във временното класиране, въпреки че има мач по-малко от повечето отбори в лигата. Реал Мадрид е изиграл четири срещи, в които е спечелил 10 точки. Преднината на "белия балет“ пред втория Бетис е една точка, докато големият съперник на Реал за титлата – Барселона, заема 5-ото място със 7 точки след 3 изиграни срещи.  

В миналия кръг Реал Мадрид записа успех с 2:0 като гост на Леванте, като тази победа за "Кралския клуб“ дойде според очакванията на bet365. Букмейкърът бе дал предимство на Реал да спечели двубоя във Валенсия и нямаше изненада. Винисиус и Карим Бензема отбелязаха попаденията за "лос бланкос“, които записаха трети пореден успех в шампионата. Преди това Реал Мадрид надигра Валядолид с 1:0 у дома с попадение на Винисиус, като бразилецът е изключително важен играч за мадридчани през новия сезон. В останалите си две срещи от сезона Реал Мадрид записа труден успех с 3:2 над Бетис с късен гол на Серхио Рамос, като направи и реми 0:0 срещу Реал Сосиедад в първия мач за новия сезон. 

Новакът Кадис заема 9-ото място във временното класиране с актив от 7 точки след пет изиграни срещи. Кадис се завърна в Ла Лига след 14-годишно отсъствие, след като спечели промоция за елита. Това бе голям успех за тима от област Андалусия. Представянето на Кадис през новия сезон е задоволително. Отборът започна слабо с поражение с 0:2 от Осасуна, но след това надигра Уеска като гост със същия резултат. Последва домакинска загуба от Севиля с 1:3, но в четвъртия кръг Кадис записа впечатляващ успех с 1:0 над Атлетик Билбао. Преди паузата за национални отбори, "жълто-сините“ направиха реми 1:1 с Гранада на собствен терен. Сега Кадис ще играе навън, като спечели първите си две гостувания за сезона, но задачата им срещу Реал Мадрид ще бъде много по-тежка. Факт е, че Кадис не допусна гол в първите си две визити в Ла Лига за сезон 2020/21 и ако го стори в трети пореден мач далеч от дома и то срещу Реал Мадрид, наистина ще бъде забележително. 

Букмейкърът Bet365 обаче смята, че Реал Мадрид ще вкара повече от 2 гола в срещата. Коефициентът за Реал да отбележи над 1.5 гола в мача е нисък. Реал вкара две или повече попадения в последните си четири мача, като в тези срещи "белият балет“ бе краен победител. Последната среща между двата тима бе през 2015-та година в турнира за Купата на Краля, като Реал Мадрид записа успех с 3:1 като гост на 1/16-финалите. Предстои да видим дали и в предстоящия мач тимът на Зинедин Зидан ще постигне комфортен успех срещу храбрия тим на Кадис.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: