Херо: Ужасна история, тоя съдия ни уби! Двата гола на Локо бяха измислени

Автор: Стойчо Генов
Коментари (24)
20:13 / 04.10.2020
9772
Треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо излезе от равновесие и беше доста афектиран, след като неговият тим бе победен от Локомотив Пловдив с 3:1. Бургаският специалист не изневери на познатия си стил и отново посочи съдийската бригада за главен виновник за поражението.

"Ужасна история второто полувреме. Вторият им гол - никакъв фаул. След това измислена дузпа. Ако не е имало дузпа за нас, да не я дава. Нашите проблеми при стандартните ситуации са си ясни, но друг е въпросът дали ги имаше тези ситуации. Все пак честитя на отбора на Локомотив. Ако е имало нарушение за тяхната дузпа, това е втори жълт картон. Защо съдията не му го вдигна? Вие разбрахте ли защо изгони Иван Минчев? Аз не разбрах", избухна Херо след края на двубоя в Стара Загора.

"Тоя съдия ни уби второто полувреме. Аз смятам, че нашият отбор беше по-активният и заслужаваше повече. Никой не му я иска тая дузпа. Не я давай, а не да правиш такива компенсации после", допълни още наставникът на Берое.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Херо!



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).