Бруно: Дузпата за Берое няма да я свирят никъде в Европа! Искам да прегърна всички наши фенове!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
20:30 / 04.10.2020
5815
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович за пореден път благодари на феновете на отбора за подкрепата им при победата над Берое с 3:1 в Стара Загора. Босненският специалист отклони елегантно въпросите за това дали тимът му вече гони титлата, като изрично натърти, че момчетата му трябва да останат на земята и да продължат да работят.

Ето какво каза Акрапович след поредния силен мач на Локомотив:

Спечелихме с мъжка борба и кондиционни качества. Видя се, че второто полувреме ние имахме повече сили на терена. Не бях толкова доволен през първото полувреме. Вкарахме гол, но дузпата ни обърка. Искахме да не позволяваме на противника да играе с топката, да пресираме. Вкарахме още два гола, което беше чудесно.

Тази дузпа, с която съперникът изравни резултата, никъде в Европа няма да я свирят. Или поне в 5-те най-силни първенства. Това беше мъжки дуел рамо в рамо, а освен това топката отиваше в аут. Трябва да се гледа дали футболистът има шанс да вкара гол.

Чувствам се чудесно, когато мога да доставя радост на тези наши фенове. Искам да ги прегърна всичките. Казах на отбора всички момчета да си дадат фланелките на феновете. След 8 мача да говориш за титла и сериозни амбиции, това ще е аматьорска работа, а ние не сме аматьори. Трябва да си останем на земята и да продължим с работата.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).