ОКОНЧАТЕЛНО: Феро приключи с Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
16:06 / 04.10.2020
10990
След като веднъж вече подаде оставка, но промени решението си, треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов е решил този път окончателно да напусне клуба. Специалистът е аргументирал решението си заради напрежението в клуба и слабите резултати от началото на сезона.

Спасов ще прекрати утре договора си с жълто-черните по взаимно съгласие, разбра Plovdiv24.bg.

Припомняме, че след срамната загуба с 0:5 от ЦСКА 1948 реньорът на "канарите" заяви, че му трябват нови футболисти, но това не било възможно на този етап.

Интересното е, че Феро хвърли оставка след поражението с 1:3 от Монтана, но след победата над Левски с 2:1 заяви, че се е "върнал заради тежкото положение в Ботев".

Това негово връщане обаче бе белязано с освобождаването на трима ключови футболисти - Лъчезар Балтанов, Иван Бандаловски и Антонио Вутов.

Сега Спасов приключва втория си престой начело на Ботев, като първият бе по време на управлението на Цветан Василев.

Засега не е потвърдено бъдещето на помощниците на Ферарио Спасов, но по-вероятно изглежда те също да разтрогнат договорите си с клуба.

В понеделник в 11 часа пък хора от управителния съвет на Сдружение ПФК Ботев ще дадат пресконференция, на която ще се коментира бъдещето на жълто-черните, както и вариантите за нов треньор на отбора.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).