Този път Феро не пое вината: Трябват ни нови играчи, но това е невъзможно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
22:32 / 02.10.2020
7042
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов логично бе доста разочарован от представянето на своя тим при обидната загуба с 0:5 от новака в Първа лига ЦСКА 1948. Този път обаче наставникът не каза нищо за евентуална нова своя оставка, а и не пое вината върху себе си.

Ето какво каза Спасов след края на мача на националния стадион "Васил Левски“:

Такъв резултат показва, че сме отстъпвали в почти всички футболни компоненти. След първия гол на терена имаше само един отбор. Напълно заслужена победа за ЦСКА. При такъв резултат всичко, което кажа, ще звучи като оправдание.

Ако трябва да бъда откровен, и аз не съм очаквал такава метаморфоза в мачовете ни на чужд и собствен терен. Сега излязохме напълно демобилизирани.

Има много отбори с проблеми, не сме само ние. Но да загубиш по такъв безславен начин .... На преден план трябва да излизат други качества на играчите. И преди съм казвал, че нямам дълбочина в състава. Този мач ние го изиграхме преди 2 седмици срещу отбора на Монтана.

Трябва да се търсят нови играчи, но на този етап това е невъзможно да стане. Най-вероятно предстои и трансфер на Слави Шопов, така че оставаме с още един по-малко.

Сега трябва да търпя унижението. Не си спомням като треньор и като футболист да съм губил с такава разлика.

Всичко е относително в нашия футбол. Сега няма да е сериозно, ако почна да разсъждавам пак по темата за моята оставка. При домакинските мачове не мога да се оплача от момчетата. Но сме с вързани ръце и разчитаме изцяло на мотивацията на футболистите, но при гостуванията не се получава.

Желанието ми е да не виждам отбора по този начин. Какво повече да кажа по въпроса?

От кого да имаме подкрепа? Ние имаме подкрепа само от феновете. И от двама човека, които и преди съм ги назовавал. Неяснотата продължава да витае с пълна сила, но това не е оправдание да загубим с 5:0. И при други отбори е имало забавяне на плащанията, но са намирали сили да излизат мобилизирани на терена.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).