ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (19)
Служители на МВР проведоха състезание по стрелба с автомат
Автор: Стойчо Генов 10:54 / 02.10.2020Коментари (0)1183
Специализирано занятие по стрелба с автомат за служители на МВР се проведе на полигона край пазарджишкото село Црънча. Негови организатори и основни ръководители са главните инструктори от Центъра за бойна подготовка и спорт към Академията на МВР.

В стрелбите взеха участие служители от главни дирекции и дирекции в МВР, както и от областните дирекции на вътрешното министерство от цялата страна. Като гости на срещата бяха поканени и служители от затвора в Пазарджик при Главна дирекция "Изпълнение на наказанията". Тридневното обучение, завършило със състезание, се проведе на специализирания полигон към Съвместното командване на специалните операции край село Црънча.

Служителите имаха възможност да проведат бойни стрелби на няколко стрелкови полигона и при различни условия. Това повиши техните умения за умело боравене с дълго автоматично оръжие и в частност с автомат "Калашников", който е на въоръжение в структурите на вътрешното министерство.

Едновременно с обучението и теоретичната подготовка се проведе и състезание между участниците. В крайното класиране първото място бе завоювано от стрелците при ОДМВР-Велико Търново, следвани от колегите им от областните дирекции в Силистра и Стара Загора.

В индивидуалната надпревара на първо място бе класиран Емил Ангелов от ОДМВР-Велико Търново, следван от Кирил Джоджов от ОДМВР-Варна и Йордан Йорданов от ОДМВР-Разград.

На церемонията по закриване на занятието наградите за победителите бяха връчени от комисар Иван Дончев – началник на отдел "Охранителна полиция" при ОДМВР-Пазарджик, в качеството му на домакин на събитието.

Всички организатори, участници и гости изразиха своята огромна благодарност към генерал-майор Явор Матеев за предоставената възможност теоретичните и практически стрелкови дейности да бъдат проведени на специализирания полигон на Съвместното командване на специалните операции край пазарджишкото село Црънча.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: