ПФК Локомотив към феновете: Цял свят видя уникалната ви подкрепа! Благодарим ви!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (41)
12:09 / 18.09.2020
8779
Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив използва официалната клубна страница във Фейсбук, за да направи емоционално обръщение към привържениците на клуба за подкрепата им в снощния мач на сезона срещу английския Тотнъм.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми локомотивци,

Измина поредната европейска вечер, изпълнена с много емоции и вълнения. Вечер, в която Локомотив накара цял свят да говори за изключително силното и достойно представяне на момчетата на Бруно Акрапович. "Черно-белите" оставиха сърцата и душата си на терена и накараха всички да мечтаят в отстраняването на Тотнъм.

Историческата среща за Пловдив се игра пред празни трибуни, но феновете на Локомотив направиха всичко да са възможно най-близо до отбора, а играчите да усетят невероятната подкрепа на своите привърженици.

Локомотив отпадна от Лига Европа с гордо вдигната глава, но ние сме сигурни, че съвсем скоро предстоят нови паметни мачове на европейската сцена и много положителни емоции, които ще могат да бъдат споделени на стадиона пред пълните до краен предел трибуни на "Лаута".

Цял свят разбра и видя уникалната подкрепа на феновете на Локомотив към своите любимци.

Благодарим ви! Заедно можем много!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).