Фенове на Спартак: Стадион няма да има, ръководството лъже в обещанията си

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
13:10 / 16.09.2020
5001
Фенове на Спартак (Пловдив) смятат, че нов стадион няма да има и ръководството на клуба лъже в обещанията си за цялостната реконструкция на "Тодор Диев". Това информира официалната фенска страница на синьо-белите във Фейсбук. Изводът е направен от анкета сред привържениците на "гладиаторите", която вървеше в продължение на една седмица в сайта на феновете.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съобщението на феновете на Спартак (Пловдив):

В продължение на седмица вие отговаряхте на въпроса ни от анкетата в сайта на привържениците https://spartakpd.info/ "Ще има ли нов стадион "Тодор Диев"?"

За 7 дни на анкетата отговориха 64 души. 37 човека или 57,8% от участвалите са посочили, че нов стадион няма да има и ръководството лъже в обещанията.

17 човека или 26,5% са посочили, че стадион ще има, но няма да е скоро.

9 души или 14% от гласувалите са заявили, че стадион ще има и строежът ще започне много скоро.

От анкетата става ясно, че повече от половината гласували не вярват на ръководството в техните обещания. Тези техни възгледи очевидно се засилват и от това, че вече доста месеци няма никаква конкретика, а само показването на един прекрасен проект. Хората се чудят дали пак ще бъдат излъгани или наистина ще се направи стадион, или пък ще изникнат казино, бар и фризьорски салон? Предстои да видим, може ръководството сега да благоволи да даде яснота на привържениците! Анкетите са една малка социална извадка, но са показател. Нека да видим!!!!


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).