РИОСВ с предписание община Стамболийски да почисти коритото на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:40 / 24.03.2019
3457
Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) е съставила предписание на община Стамболийски и тя трябва да почисти натрупаните боклуци по поречието на река Марица. Това потвърдиха от РИОСВ, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Инспекторите са направили проверка, след като читател на сайта алармира, че по поречието на реката са натрупани две сметища

От своя страна кметът на Стамболийски Георги Мараджиев заяви, че община Стамболийски използва депото за отпадъци в село Първенец. "Община Стамболийски не събаря сгради и съответно не изхвърля строителни отпадъци. Ако е някой несъвестен гражданин, за тях са предвидени глоби. Има и табела, която оказва това", коментира още кметът.

По думите му това, което може да се направи от страна на общинската администрация, е завишаването на видеонаблюдението, което обаче изисква време и средства.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села
Голямо пловдивско село ликува


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).