Не се спряха! Супер пиян и дрогиран младеж с БМВ потроши няколко коли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:22 / 22.05.2020
6402
Пиян и дрогиран водач на лек автомобил предизвика пътен инцидент. За радост при катастрофата не са пострадали хора, не са нанесени сериозни щети по автомобили, разбит е метален парапет между две пътни платна. Тази нощ около 02.30 ч. в РУ-Пазарджик бил получен сигнал за пътен инцидент на булевард "Цар Освободител" в областния град. Пристигайки на мястото, екипи на сектор "Пътна полиция" и РУ-Пазарджик установили, че катастрофата е причинена от 25-годишния А.К.- жител на село Главиница.

Мъжът бил зад волана на лек автомобил БМВ и движейки се по булеварда, загубил контрол над возилото. В резултат на това били ударени леко няколко автомобила и е разбит част от предпазния парапет между двете платна. Униформените скоро разбрали каква е причината за катастрофата.

А.К бил тестван с дрегер, като пробата му за алкохол отчела 2.06 промила, а тази за наркотици била положителна за употребата на канабис. При направения личен обиск у него е открито и полиетиленово пликче с близо грам суха марихуана.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Спрямо него се водят три бързи полицейски производства, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Пазарджик.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).