Кметът на Стамболийски хвана чука и се качи на покрив на училище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:58 / 22.08.2022
2923
Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев качи българското знаме на покрива на училището в Ново село. Тук започна основен ремонт на сградата след спечелен проект.

Ето какво написа по този повод във ФБ градоначалникът: "Добре че като човек не съм вечно млад, че толкова глупости бих сътворил… Но да кача българския трибагреник на най-високата точка на строежа на новия покрив на ОУ "Христо Смирненски" в Ново село за мен е чест и гордост като българин!

Училището ремонтираме след спечелен проект на стойност 949 294 лв. Така след няколко месеца с кмета на Ново село Иван Стойчев ще откриваме и ремонтираното училище - с нов покрив, нова дограма и нова фасада, която включва топлоизолация, боядисване, ремонт на входа и външното стълбище.

Ще бъде направен и вътрешен ремонт на коридорите, стаите, елинсталация и осветлението. А за социология не искам и да мисля! Това е моята социология, на снимките! Излизаш от кабинета, отиваш при хората, заставаш до тях и ги гледаш в очите. А те те черпят с бонбони! Те седнали, а ти стоиш прав! Стоиш прав от уважение към хората, които са твои приятели! А не избиратели!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Набират средства за ученичката, блъсната от млада шофьорка в Сопо...
Брутално задръстване на входа на Пловдив, колите са буквално спре...
Цвета Караянчева в Калояново: Да спрем експериментите, като гласу...
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).