Кметът на Асеновград: Приемете кризата като състезание със съдбата. Нека го спечелим!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:53 / 15.03.2020
7849
Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев се обърна към асеновградчани с призив за обединение, с цел по-бързото справяне с епидемията от коронавирус в страната.

Публикуваме обръщението без редакторска намеса: 

"Скъпи, съграждани!

Сега е моментът да покажем, че в Асеновград наистина има гражданско общество. Във време на криза, да бъдем единни, е необходимост. Нека властта на разума надделее над емоциите в сърцето и да бъдем пример за всички други общини! Неведнъж сме показвали, че можем да проявим единомислие. Време е да загърбим различията си и за пореден път да се обединим в името на една кауза. Да! Преодоляването на кризата е кауза! Необходимо е да се подкрепяме, за да може заедно да се преборим.

Приемете кризата като състезание със съдбата. Нека го спечелим! Време е да спрем да бъдем ненужно смели и да докажем, че сме отговорни граждани! Да проявим воля, висок морал и сила в характера си, с които винаги сме отстоявали правото си. Нашето бъдеще и това, на любимите ни хора е поставено на карта. Обрисуването на нейните граници е единствено и само в нашите ръце.

Държавата ни е изправена пред огромно изпитание, а община Асеновград е важна част от нея. Нека запазим спокойствие, да не се поддаваме на паника и манипулации и просто да следваме дисциплинирано препоръките за ограничаване на епидемията от коронавирус в страната.

Сигурен съм, че някой ден това наше усилие ще бъде богато възнаградено!

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).