Георги Мараджиев в Първенец: При управлението на "Промяната" развитието на общините спря

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:49 / 21.09.2022
1194
По времето на "лошият“ Борисов общините се развиваха, получаваха средства и благоустрояваха населените места. Област Пловдив по онова време получи над 13 милиона за ремонт и благоустрояване на улици, на читалища, паркове, детски площадки, за изграждане на детски градини и на канализации. Само в община "Родопи“ парите са над 3 милиона лева.

По време на " Промяната“ развитието спря, спряха и проектите, хората обедняха и сега се чудят как ще изкарат зимата. Така областният координатор Георги Мараджиев коментира ситуацията в Пловдив област и страната по време на предизборна среща в село Първенец.

Той подчерта, че инфлацията е рекордна, цените на стоките и горивата непосилни и трябват спешни мерки за справяне със ситуацията. На срещата присъстваха и водачът на листата на ГЕРБ – СДС за област Пловдив Десислава Трифонова и кандидатът за народен представител Младен Шишков.

От своя страна хората споделиха притесненията си, че почти всички ремонти в малките населени места са спрели, нищо не се прави за осигуряването на дърва и въглища, парите не им стигат нито за основни хранителни продукти, нито за лекарства.

Шишков от своя страна подчерта, че нито метър асфалт не е положен по време на управлението на "Промяната“ и всички инфраструктурни проекти тогава са били спрени. За да вдъхнат обаче кураж на присъстващите кандидатите за народни представители Десислава Трифонова и Младен Шишков подчертаха, че има изход от кризата и той се казва ГЕРБ.

По думите им само специалистите в партията знаят как да преведат страната през трудностите и плановете им за това са заложени в плана за развитие на страната, в който има решения на проблемите. Представителите на ГЕРБ бяха категорични, че има поредица от мерки, с които могат да бъдат овладени.

За да се случи обаче това България трябва да бъде управлявана от правителство с ясна програма и ясна парламентарна подкрепа. Затова е важно на 2 октомври всички да излезем и да гласуваме с номер 24, подчертаха те. След края на срещата в Първенец областният координатор се срещна и с жители на още две общини.

Виж коментарите (1)

Още по темата (981):
22.02.2023 ВМРО прекратява разговорите с "Български възход"
27.12.2022 Юрий Асланов: Беше глупаво да се правят промени в Изборния кодекс
26.12.2022 Юрий Асланов: Парламентарно представените партии тупкат топката, изчаквайки и готвейки се за местните избори
15.12.2022 Трифонов: Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Петков и Василев са седемте джуджета
10.12.2022 Атанас Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня
14.11.2022 Красен Кралев: Да говорим, че хартиеният вот е фалшифициран, означава да кажем, че 100 000 български граждани са корумпирани
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).