ГЕРБ "Родопи" проведе среща за евроизборите, прие 10 нови членове

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
16:20 / 24.01.2019
3606
Първото събрание за номиниране на кандидати за евродепутати в Пловдив област проведе общинската организация на ГЕРБ - община "Родопи", съобщиха от там. "Стройна и добре структурирана организация, с много добра партийна дисциплина, която проведе точно и стриктно по устава номинирането на кандидати за членове на Европейския парламент", коментира по този повод областният координатор Георги Мараджиев. Той изтъкна, че е впечатлен от духа и реда, които царят в организацията и отдаде този факт на общинския ръководител и кмет на "Родопи" Пламен Спасов. Преди самите номинации Мараджиев и Спасов обясниха на присъстващите членове на ГЕРБ защо са важни евроизборите.

По думите на Мараджиев една убедителната победа би лишила опозицията от шанс да иска предсрочен вот за парламент, което пък би върнало държавата години назад, а управление, различно от ГЕРБ, би лишило кметовете да изпълнят започнатото и да реализират проектите за подобряване живота в общините. Пламен Спасов от своя страна му благодари за подкрепата и уважението, което оказва на общинската организация, след което увери, че вярва в хората си и е убеден, че и на тези избори община "Родопи" ще бъде давана за пример.

След приключване на събранието ГЕРБ - "Родопи" прие и 10 нови членове. Мараджиев не пропусна да отбележи, че и по тази линия Пламен Спасов е поговорил подробно с кандидатите, проучил е детайлно всяка кандидатура и чак тогава е приветствал в редиците на ГЕРБ новоприетите. "Подобен прием е пример за всички ни, за да бъдем убедени, че приемаме мотивирани членове, които искат да работят за благото на хората от името на партия ГЕРБ."

Виж коментарите (0)

Още по темата (112):
28.09.2020 Освободиха от наказателна отговорност член на СИК, гласувал два пъти на изборите за Европейски парламент
01.08.2019 Андрей Слабаков иска парламентът в Страсбург да бъде премахнат
26.06.2019 Нинова: Не можем да върнем парите от субсидията сега, похарчихме ги
25.06.2019 ГЕРБ първа възстанови надвзетото от партийната си субсидия
25.06.2019 Слави: Наричаха ме сатана и варварин, а сега и аятолах
21.06.2019 Комунисти, не спорете за морала на Нинова и Гергов, извинете се!
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).