ГЕРБ Пловдив област: Трябва ни стабилно и компетентно правителство, за да се справим с хаоса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:24 / 13.09.2022
1624
Областният координатор Георги Мараджиев и водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Десислава Трифонова посетиха Перущица. С тях беше и кметът на града Мария Вълканова. Хората, с които се срещнаха споделиха притесненията си от бързо покачващите се цени на стоките и от много високата инфлация, която бързо изяжда трудно събираните им средства.

Те споделиха страховете си, че повишените им пенсии вече не стигат да си покрият разходите и че трудно ще изкарат зимата с непосилната цена на дървата. От своя страна представителите на ГЕРБ ги окуражиха да не се отчайват и подчертаха, че ако ГЕРБ бъде победител в предстоящия вот, партията има кризисен план за справяне с хаоса, който настъпи при управлението на Кирил Петков и Асен Василев.

Те изтъкнаха, че специалистите в партията знаят как да се справят с подобни ситуации, защото имат опита и ще направят всичко необходимо да поведат страната към стабилност.

"Ние винаги сме били до хората, така и водим предизборните си кампании позитивно и близо до вас. Разчитаме, че ще ни подкрепите с номер 24, за да се справим с хаоса, който цари в държавата след управлението на Кирил Петков“, изтъкна Георги Мараджиев.

След срещата с перущенци Мараджиев, Трифонова и кмета на общината Мария Вълканова има възможност заедно да разгледат обновения площад и парк и след това да се насладят на българския филм "Чудовища“ на лятното кино в центъра на града.

Виж коментарите (1)

Още по темата (981):
22.02.2023 ВМРО прекратява разговорите с "Български възход"
27.12.2022 Юрий Асланов: Беше глупаво да се правят промени в Изборния кодекс
26.12.2022 Юрий Асланов: Парламентарно представените партии тупкат топката, изчаквайки и готвейки се за местните избори
15.12.2022 Трифонов: Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Петков и Василев са седемте джуджета
10.12.2022 Атанас Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня
14.11.2022 Красен Кралев: Да говорим, че хартиеният вот е фалшифициран, означава да кажем, че 100 000 български граждани са корумпирани
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).