ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Досегашният кмет на община Марица Димитър Иванов е кандидат за нов мандат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 25.09.2023Коментари (0)1820
©
Досегашният кмет на община Марица Димитър Иванов е кандидат за нов мандат. Успешният градоначалник/три мандата/, влиза в надпреварата от ПП "Обединени земеделци“, чиито заместник-председател е.

Партията първа подаде документи за изборите. Това се случи на емблематичната дата 22 септември - Деня на независимостта и есенен празник на община Марица. Днес се регистрира. ПП "Обединени земеделци“ излиза на изборите с пълна листа кандидати за общински съветници, както и с кандидати за кметове в 19-те населени места в община Марица.

Сред добре познатите и разпознаваеми лица са досегашните кметове на село Костиево-Георги Калоферов, на село Войсил-Стоян Черкезов, на село Царацово-Димитър Петров, на село Строево-Десислава Дингилева, на село Граф Игнатиево-Нестор Чочев, на село Войводиново-Димитър Тосев, на село Желязно-Валентина Узунова, на село Крислово-Димитър Андреев, на село Скутаре-Стоян Добрев, на село Трилистник - Мирчо Петров, на село Рогош-Величка Величкова, на Манолско Конаре-Иван Кузев, на Ясно поле Иван Иванов.

"Тези хора са успешните кметове от моя екип. Те са с достатъчно опит и усвоени проекти зад гърба си. Заедно градихме селата в общината, правехме добро, решавахме проблеми, там, където можехме, помагахме.“, коментира Димитър Иванов.

Нови кандидат-кметове има за селата Радиново-Петко Нихтянов, за село Бенковски - Тодор Босев, за село Труд- Спас Стайков, за село Динк отново се явява Йосиф Асенов, който е бил успешен кмет два мандата, за село Калековец - Георги Вълков, за село Маноле Стоил Дишев.

"В листата за кандидати на общински съветници влизат професори и лекари, инженери, учители, хора от всички сфери, спортисти , общественици, читалищни дейци.

Повечето от кандидатите за кметове и общински съветници са от гражданската квота на съответните села, защото аз искам да управлявам съвместно с хората, влизат и партийни членове от ПП "Обединени земеделци“. Когато се поема отговорност за сериозно управление за бъдещото развитие на община Марица, за по-добър живот на хората, трябва екип от сериозни и компетентни хора, Отговорността за изборите изцяло я поемам аз.

Зад гъба ми са 29 кандидати за общински съветници и 19 кандидати за кметове по всички населени места. Няма нито един кандидат за кмет, който да е и кандидат за общински съветник или обратното, с изключение на мен. Всички хора от моя екип са професионалисти, доказали се в живота, хора с образование, честни, почтени и истински. Това е моят силен отбор и аз се гордея с него.

Пожелавам на всички жители на община Марица здраве и много късмет, и заедно да продължим да градим и да надграждаме по-добрия живот в община Марица“. Да се борим за независима, просперираща, европейска община. Да пребъде община Марица, да живее България“, призова Димитър Иванов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: