Читатели: Защо нямаме качествени пътища, след като плащаме какви ли не такси?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:09 / 08.03.2012
5299
От няколко дни на редакционната поща на Plovdiv24.bg получаваме непрекъснати оплаквания, свързани с наличие на огромни дупки по пътя Пловдив-Ягодово. Предлагаме на Вашето внимание само един от тях:

Здравейте! Преди два дни при прибирането си в с. Ягодово попаднах на голяма и дълбока дупка, която сцепи предна дясна гума на колата ми и изкриви джантата. Късмет изкарах в това, че карах със 60-70 км/ч. и успях да овладея колата. Докато изчаквах пристигането на съпруга си, спря кола и водачът беше от съседното село Катуница, който ми съобщи, че вчера следобед също е попаднал в същата дупка и след това изхвърлил чисто нова гума, която струвала над 200 лв., а заедно с нея и джантата. Понеже е кормувал с малко по-висока скорост, за малко е щял да изхвръкне от пътя, по който има и доста дървета. Направете си сметка за какво става въпрос. Момчето се стресна, след като видя, че и аз съм попаднала на същата дупка, позвъни на тел. 112 и подаде сигнал, за да бъде запълнена дупката и някой да не се "пребие". Представяте ли си учудването ми, когато вчера сутринта пътувах за Пловдив и видях отново "зеещата" дупка непипната. За какво плащаме разни такси, какви ли вече не се внесоха допълнително, а нямаме никакви качествени пътища. Преди време точно този път го "позакърпиха" тук-там, по който след много кратко време отново зейнаха много дупки. Отговорете ми как преди време всичко се извършваше качествено, а сега само ни "залъгват", че се прави нещо. Много ви моля, да вземете отношение по въпроса и проблемът да бъде разрешен.

Plovdiv24.bg незабавно се свърза с кмета на община "Родопи" Пламен Спасов, който ни увери, че от вчера следобед "Пътинженеринг" кърпи дупките по въпросния участък. Спасов заяви също така, че ще бъдат взети мерки и за възстановяването на пътната настилка на всички селища, намиращи се на територията на общината.

Виж коментарите (7)

Още по темата (238):
23.03.2024 Препятствия по бул. "Христо Ботев" в Пловдив
26.12.2023 Предупреждение: Внимавайте ако минавате по този булевард с автомобил!
09.07.2023 Районният кмет Язов да се самосезира, не е толкова трудно
15.05.2023 Улица "Вегетарианска" в Пловдив в трагично състояние
01.05.2023 По тъмно в Кючука: Оправиха доста мизерия, но не от Общината
06.04.2023 Педупредени сте! Нова опасност дебне шофьорите в Кючука
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).