ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Възрастна жена зададе 2 въпроса на днешните родители
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:06 / 21.08.2022Коментари (9)20707
© Plovdiv24.bg
Читателка на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни във връзка с материала "Истерични служителки възмутиха майка в Пловдив". Ето какво има да ни каже жената:

"Здравейте, казвам се Меди Чолакова и живея в един от блоковете при въпросната детска площадка. Не съм служителка, пенсионер по болест съм и си стоя у дома. Относно описания случай - вероятно майката има право, защото все пак площадката е за деца...

Но също така е вярно, че:

Времето бе супергорещо и хората държат прозорците на домовете си отворени. А малките - в различна детска възраст - търсят не само приятелчета, но и се стремят да се доказват пред тях, по един доста необичаен начин - с рев и неистови писъци, на което родителите явно са свикнали, защото не реагират.  Така като се започне в 10.00 часа, чак докъм 18.30 всеки ден (включително във времето от 14.00 до 16.00) - всички ние, които сме неработещи, а и пенсионери също, ставаме потърпевши от  шумната демонстрация на лидерство между децата. 

Най- интересното е, че присъстващите на площадката родители въобще не се впечатляват от поведението на малките. Нещо повече - за зла участ на по- старото поколение, в 20.00 часа малките вече имат свои заместници - тийнейджърите на 15 -17 г., които на свой ред заемат мястото им, чоплят семки, говорят високо, обиждат се, псуват, пускат чалга и си правят дискотека на открито. Вечерта обикновено това продължава до след 00.00 часа...  

На другия ден - пак същото... Някои анализатори вероятно биха стигнали и до изводи, изследвайки функцията на родителя в различните възрастови етапи на подрастващите деца, но аз спирам дотук и оставям изводите за Вас.

В заключение аз имам само два риторични въпроса:

1 Къде е отговорността на днешните родители?!

2 Имат ли някаква вина потърпевшите в квартала да търпят това?! Благодаря Ви!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 23.08.2022 г.
0
 
 
Абсурдо е да се коментира дограмата. лятно време е нормално, както е писала и жената, прозорците да са постоянно отворени. Бих казала, че това е нормално и за по-голамата част през останлите месеци от годината, т.к. за да сме здрави ни трябва чист въздух от природата, а не преминал през различни климатични устройства. Това, което е наложително да се смени е мисленето у хората - повечето са забравили (ако въобще някога са знаели) що е то човещина и човешки ценности (но не слободия) и отговорност за ссобствените действия и бездействия и за тези на децата ни. Повечето хора си мълчат за терора на децата и младите над хората в по-напреднала възраст и безобразно стимулират егоизма и показността им.
Aнонимен
на 23.08.2022 г.
0
 
 
Липсва елементарна култура в тези така наречени родители! А децата те друго не познават. Зс съжаление ще станат по лоши от родителите си.
Сагата с обратния завой на Сточна гара приключи.... и то приключи в полза на законовата ситуация, защото до сега нищо не беше ясно поради това че маркировка, знаци и светофар не даваха яснота по това забранен ли е обратния завой в крайна сметка или не...
на 22.08.2022 г.
-1
 
 
Към госпожа възмутената, както се казваше в една реклама - Сменете си дограмата. Предвид че днешната младеж седи пред различни устройства и се затварят в домовете си, без да имат реални социални контакти е добре че родителите са изкарали децата си навън. Тази социализация е важна за тяхното нормално развитие и в това няма нищо лошо. Ако шума ви пречи си купете тапи за уши или си сменете дограмата. Аз лично през моята дограма не чувам децата навън а точно под прозореца ми има две детски площадки и градинка в която се от време на време се събират служителки на "Чистота", а те са дори по шумни от децата особено като се скарат за нещо. Относно тийнейджърите това което правят е по добре от колкото да се напиват друсат и еб...т. И вие предполагам сте била млада и вие сте обичали да се забавлявате просто те имат други вид забавление и при други условия.
Aнонимен
на 22.08.2022 г.
+3
 
 
Почти навсякъде е така,за съжаление!
0
 
 
За съжаление, жената е абсолютно права и нещата се развиват по описания сценарии във всяко кътче на нашия мил град! Зверски крясъци и псувни, блъскане, чупене - това са заниманията на бъдещите нови пловдивчани.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Хороскоп за деня
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: