Втора порция "култура" от пловдивската кондукторка: Разправям се с едни пикли!

Автор: Васил Динев
Коментари (24)
15:17 / 28.05.2016
25566
Plovdiv24.bg публикува и второто видео от разправиите в рейса, което наша редовна читателка ни изпрати. На него се вижда как въпросната кондукторка нарича ученичките "пикли".

Историята без редакторска намеса:

"На 27 май 2016 година от спирка "Лаута" в автобус №18 в 18:35 часа до спирката на Националната търговска гимназия станахме свидетели на грубо отношение от страна на кондукторката към непълнолетни пътници.

Не може да се наемат толкова враждебни и нагли работници! Кондукторката от видеоклипа изразява грубо и грозно поведение срещу деца.

Проблемът се създаде от това, че две ученички седнаха на две от седалките точно зад шофьорското място. В малките рейсове, като тази 18-ка, седалките точно зад шофьора са три.

На една от тях кондукторката си беше оставила нещата, а на другите бяха непълнолетните ученички.

След това кондукторката им провери картите и нагло заяви, че децата нямат право да сядат на тези седалки без нейното разрешение, защото нещата й били там и те щели да я ограбят.

От "Лаута" до Националната търговска гимназия кондукторката не спря да обижда и крещи на децата. Опита се да ги накара заповеднически да станат от местата, но заради грубото й отношение те отказаха.

После, уж за да седне една възрастна дама, децата отстъпиха местата си, но злонамерената кондукторка седна веднага и започна да провежда разговор по телефона си и да продължава да ги обижда, обсъждайки ситуацията по мобилното устройство, а възрастната дамата остана права.

После избута едно от момичетата нарочно.След което на децата им омръзна от грубото отношение и напуснаха превозното средство.

Откога кондукторите определят къде се сяда и къде не? Нали тези седалки са направени за пътници? Откога трябва да се пита дали може да седнем на седалка в градския транспорт?

Защо се наемат толкова груби и невъзпитани хора? Кондукторите трябва да са дружелюбни и приветливи, а не груби с пътниците.

Никъде в автобуса не пише, че има определени места за кондуктора. Вече съм била свидетелка на същото това отношение на тази кондукторка към най-различни пътници".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (24)

Още по темата (332):
16.04.2024 Шофьор на автобус към ученици в жегата: Пускам парното, да видим кой ще издържи повече!
08.04.2024 В Пловдив: Залостиха вратите на градски автобус с парцал
26.03.2024 Ученичка от Пловдив: Това не е нормално, вземете мерки!
12.01.2024 Пловдивчанин предложи градският транспорт да стане безплатен
08.01.2024 Шофьор пуши в насрещното, кондукторка мести крака на пътничка - пречил й
07.12.2023 Пътник наби шофьор на градски автобус в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).