ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Влезе за поничка, излезе с 60 лева сметка. Жена му помогна с монета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:59 / 16.11.2022Коментари (12)97955
© Plovdiv24.bg
"Не че ви пука, ама искам да ви разкажа за една благородна постъпка и искам от все сърце да благодаря на дамата, която го направи и се радвам, че все още има такива хора!". Така започва разказа си във Фейсбук пловдивчанин. И продължава:

"На "Кауфланд" в Кючука отиваме с малкия ми син за поничка. Заставам пред количките и нося сума ти пари в мен, но нямам стотинки за количка... И се почва едно бъркане, едно ровене, ама няма и няма...

В този момент до мен се приближава едно момиче, което ми подава 20 стотинки с думите "Ето заповядайте, вземете!".

На мен ми става супернеудобно и казвам, че ще влезем вътре да развалим. "Не, моля ви, вземете, никой няма да ви развали, а защо и детето да чака"...

Срам, не срам, взех ги, взех си количка и първата ми работа беше да вляза и да разваля пари и да намеря жената да й върна стотинките... Еее, права беше...

Никой не иска да ми развали банкнота за 20 стотинки... Както и да е, най-после ми развалиха, тръгнахме с малкия да я търсим, но явно беше вече излязла.

Та ако сте случайно в тази група, искам отново да ви благодаря за жеста и за това как трябваше да обясня на детето си защо без да ме познавате, ми дадохте въпросните 20 стотинки и как тази леля ни е помогнала и как направихте с толкова малко пари толкова голям жест! Благодаря ви от сърце за жеста!

А относно 20-те стотинки, някой ден ще ви ги върна, обещавам, без значение аз или някой друг, сигурен съм, че на хора като вас доброто се връща с добро..."

Попитан защо му е трябвала цяла количка, при положение, че влиза само за една поничка, човекът пояснява:

"Влязох за поничка и излязох с 60 лева сметка... И чипсче, и вафлички, и това ни свършва и онова, ааа виж, тате, може ли? Да продължавам ли?".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.11.2022 г.
0
 
 
Абе хора, Вие не вниквате в същината на историята. Тук не става дума за това, кой какво иска да купи, за какво отива и с какво ще си тръгне или пък кой знае за безплатните жетони. (аз примерно също не знам за тях поради факта,че не ми се е налагало да взема) Тука става въпрос за добро дело и човекът иска да благодари на жената. А и ако ми кажете с какво веригата магазини прави реклама в този случай ,ще съм много благодарен. хахахаха Абсолютно извън пътя сте всички с чиста съвест мога да го кажа.
0
 
 
Голяма добрина, думи нямам. В Т-Маркет поне два пъти месечно плащам сметките на възрастни хора. Гледам сложили в кошничката дреболии за 10 лева. И като дойде техният ред, започва една вадене на монети и стотинки. Голям мъж съм, но ми се мокрят очите от подобни неща. И плащам. Не за 20 ст, а за 10 лева. Имало е случаи и по повече. Това е добрина! Така си мисля.
0
 
 
И аз да кажа! Не, че ви интересува, ама пак в магазин на веригата. Та, намирам аз една чантичка. От тия мъжките! Отварям я, а вътре документи, лични. И хоп,,, над 1000лв. Огледах се и видях един мъж, притеснен, търси нещо. А жена му зад него, още малко и щеше да го набие! Човека бил шофьор, международен! Та върнах му чантичката. Човека не го интересуваха много парите! Документите го интересуваха. Щял да пътува! Та така! Даде човека 50лв.Осребри ми продуктите, и ТЕ ТАКА, ТЕ!!
Сподели какво ново....
на 16.11.2022 г.
0
 
 
Господинът не знае ли, че вътре имат големи кошници?
0
 
 
на информация има свободно жетони, ама селото откъде да знае, нали отскоро е У КИЧУКУ! Похарчил ШЕЙСЕ УЕВА в магазина - търси Фниманийе! Ай молъ ви съ...
Aнонимен
на 16.11.2022 г.
0
 
 
Жетон вземи отвътре, Ганьо
0
 
 
На мен по същия начин по време на "пандемията" възрастен господин ми услужи с 20ст в аптеката за маска, защото на касата не можеха да развалят 20лв. Срам не срам ги взех и бях безкрайно благодарен, защото не ме пускаха в пощата в съседство, а реално нямаше от къде другаде да купя маска. Та и аз да благодаря още веднъж на човека, който направи жеста!
0
 
 
Да продължам ли...?? Да продължи.... На информация има поне 2000 чипа(червените) за колички... Безплатни... Влез и вземи.... Иначе евала на момичето.... И щом е за една поничка, вътре има касетки с дръжки, които след ползване са оставят на касата и оттам с пликче изкарваш поничката.... Щеше да спестиш 59 лева...НЕ че ни интересува де, ама да си кажа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: