ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Веганите проговориха след вандалщината в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:01 / 10.10.2017Коментари (18)18907
Българският вегански съюз се разграничи от случилото се в парк "Лаута" в Пловдив. В декларация веганите категорично посочват, че не толерират подобни деяния. Припомняме, че всички барбекюта в парк "Лаута" бяха унищожени в неделя срещу понеделник. Вчера сутринта кметът на "Тракия" е получил сигнал по телефона си от граждани, които всяка сутрин се разхождат или спортуват в парка. На постаментите на разрушените до основи барбекюта с червена боя извършителите са оставили надписи, които гласят: "Месото е жестокост", "Месото носи болка", "Месото е страдание".

"Всичко говори, че става въпрос за умишлен вандализъм. И трите барбекюта са изпочупени, като са използвани инструменти", каза районният кмет.

Полицията е сигнализирана, а извършителите се издирват. В "Лаута" има видеонаблюдение и в момента се преглеждат записите от камерите.

"Надяваме се хората, унищожили обществено имущество, да бъдат разкрити, за да си понесат отговорността и заплатят щетите", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, който уточни, че барбекютата ще бъдат възстановени максимално бързо.

Той подчерта, че мястото е привлекателно за прекарване на свободното време от жители от целия град. През почивните дни на там се организират рождени дни, пикници и приятелски срещи. Парк "Лаута" вече се превърна в едно от любимите места на пловдивчани.



Още по темата: общо новини по темата: 17
22.11.2021 »
19.11.2021 »
18.11.2021 »
11.12.2019 »
18.11.2019 »
21.11.2017 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да е*а вашта мама откачена да е*а.Яжте си копривата,тревата, листата,паапура каквото си искате ако щете и доматите с колците ги яжте,но не казвайте на хората какво да ядат,да не изядете х*я помияри
0
 
 
Като не искат да ядат месо да не го правят ,но да не налагат мнението си на другите !
0
 
 
Ивета, когато спреш животните в дивата природа да изяждат други животни, на момента ще спра и аз да ям месо а дотогава може да дъвчеш наденицата! рџ?‰
0
 
 
Добре това че са вегани е техен избор..всеки сам решава..но това не обяснява анархията
0
 
 
Ми то мойе и зеленцхуци на барбекуе ,не е нуйно да е само месо ! рСџВ¤"
0
 
 
Веганите не се научиха да проповядват култура на хранене вместо да крещят УБИЙЦИ в лицата на хората и не разбрах че не става само с ядене на трева "зеленчуци" или поне не при всеки става номера с зеленчуците и не е до това дали ти харесва на вкус а дали организмът ти има поносимост аз лично нямам към повечето и не няма да стане да го карам само на краставици и домати защото те ми понасят :D
0
 
 
Пловдивчани не би трябвало да бъдат нападани от вегани,защото ние ядем мИсо,а не мЕсо.
+1
 
 
Все повече се убеждавам, че само диктатура може да ни оправи нас! То това да сме толерантни - веченото мото на всички, борещи се ужким за нечии права, всеки имал право на избор. Ами на! ви сега - аз също имам право на избор! Имам право да избера какво да ям, с какво да храня децата си. Имам право да получавам заплащане за труда си, съответсващо на работата, която върша. Имам право да живея мирно и спокойно, а не непрекъснато да ме убеждават че нечии други права са нарушени. Омръзна ми от толерантност! Към циганите, които ни крадат и чакат на наш гръб, към "бежанците", които ужким искали по-добър живот, а всъщност избиват, изнасилват хора, кощунстват и дреибействат, към вегетарианците, които все се опитват да ни насадят колко по-добре е да не ядем месо, към веганите, които пък с безпощадни средства пилеят моите пари като данъкоплатец на община Пловдив, с чиито бюджет са направени въпросните барбекюта. Всеки има право на избор как да живее живота си, стига това да не пречи на останалите хора да живеят мирно и кротко, защо тогава се позволява на тези хора, към които ние трябва да сме толерантни - да ни насаждат тяхното виждане на нещата?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: