Важно съобщение от ВиК Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:06 / 16.03.2020
21656
Ръководството на ВиК Пловдив с обръщение към потребителите:

Уважаеми клиенти,

Във връзка с регистрираните случаи на COVID-19 (коронавирус) на територията на Република България, предприетите от правителството мерки за защита от вируса и обявеното извънредно положение на територията на страната ВиК – Оператор – гр. Пловдив Ви уведомява, че грижата за клиентите и доставката на ВиК услугите е първостепенно задължение на дружеството, като напомня на всички потребители на услугите, че за нормалното функциониране на дружеството и доставката на услугите e необходимо да заплащат редовно задълженията си, като се възползват от всички обявени начини за плащане чрез касите на дружеството, пощенските клонове, банкови плащания, ePay, Transcard и FastPay.

Призоваваме клиентите си да не се въздържат от заплащане на сметките си за ВиК услуги, за да бъдат осигурени адекватни условия за поддържане на личната и обществената хигиена, както и задоволяване на производствените нужди на фирмите, общинската и държавна администрация и публичния сектор на стопанството.

ВиК – Оператор – Пловдив Ви уведомява, че за времетраенето на извънредното положение се ограничава извършването на някои административни услуги, в това число обработката на документи за партиди по време на строителство, заявления за становища и др. документи, свързани с технически услуги. Няма да се приемат за обработка и заявления и жалби, свързани с проверки по домовете и обектите на клиентите. В клиентските центрове в градските и извънградските райони ще се приемат само заявления за промяна на партиди, а в Центъра за работа с клиенти на територията на административния кампус и заявления за разсрочено плащане.

За оптимално отчитане на потребените ВиК услуги от клиентите на дружеството за времетраенето на извънредното положение при ограничаване и недопускане на контактно разпространение на заразата, ВиК Оператор – гр. Пловдив Ви уведомява,че инкасирането на водомерите на клиентите ще се извършва служебно, по правилата на Общите условия на ВиК Оператор – гр. Пловдив.

За допълнителна информация и справки се обръщайте към контактния център на дружеството на телефон 032/605660.

Като още веднъж Ви декларираме, че всекидневната грижа за Вас е наш основен приоритет, Ви призоваваме да обединим усилия в борбата за преодоляване на кризисната ситуация в страната.

Виж коментарите (3)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).