В подземния паркинг на пловдивски мол се появи устройство, каквото няма в целия свят!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:21 / 13.03.2019
22363
Пловдив се сдоби с още едно устройство за зареждане на електрически автомобили. Мол "Пловдив" вече разполага с екстравагантно екооборудване – двойна зарядна станция за електроавтомобили, която е микс от ретро и модерни джаджи. Съоръжението е най-нестандартният досега проект на eCars.

Зарядната станция изглежда като червена ретро бензинова колонка  със светлини. Класическата винтидж визия се допълва от маркучи с пистолет, от които няма да тече бензин, но са важен аксесоар за автентичното изживяване.

За да не избяга от модерното си съвремие, зарядната станция е оборудвана с 10.1" екран, на който се следи процесът по зареждане. Чрез специално мобилно приложение клиентите могат да се информират кога автомобилът им е напълно зареден и готов отново да потегли. Смарт съоръжението позволява едновременното зареждане на два автомобила на специално обособените за целта паркоместа. Зарядната станция разполага с двойно AC устройство с мощност до 2 х 22 кВт трифазно, с тип 2 контакти и връзка със сървъра на eCars.

Настоящата зареждачка е първата от общо две уствойства, с които ще се гордее молът от тази пролет. Разположена е в подземния паркинг, с лесен достъп от двете рампи за автомобили. Втората станция, също двойна, ще бъде позиционирана на външния паркинг до рекламната кула. Новите умни съоръжения ще улеснят всички собственици на електромобили в Пловдив.

Смарт придобивките са още една изненада за клиентите по повод десетата годишнина на мол "Пловдив". Инсталирането им е своеобразен преход към априлската търговска промоция, организирана от търговския център, в която наградите са 10 електрически велосипеда – малък принос от търговския център в посока на по-природосъобразен начин на живот за пловдивчани. 

"Мол Пловдив е преди всички. Шопинг центърът се оборудва с мощна зарядна станция, каквато досега няма в света - смарт ретро зареждачка за две коли, с голям екран и собствена лампа като от някое време миналия век. И идва още една... Ако някой намери някъде направена такава, нека ни обори. Засега се пишем пионери с това творение и работим по други още по по най", казаха от eCars.

Виж коментарите (2)

Още по темата (80):
16.04.2024 Показаха как би изглеждал градският транспорт в Пловдив, ако стане общински, а не частен
16.04.2024 В Пловдив показват 12-метров електрически автобус
15.04.2024 В Пловдив показват невиждан досега в града автобус
12.04.2024 Подновиха лиценза на "Екобус"
14.03.2024 ОбС измени учредителния акт на "Екобус Пловдив"
01.03.2024 ПП-ДБ: Явно частните превозвачи в Пловдив ще бъдат запазени
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).