ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Учителки вдигали кръвно и припадали заради случая "Харлем шейк"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:07 / 21.03.2013Коментари (37)12054
Бивши и настоящи ученици от
ГХП "Св. Св. Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
15 родители на ученици от класа на напусналия след случая "Харлем шейк" учител по английски език Христо Данев изпратиха жалба до Министерството на образованието, младежта и науката с искане за възстановяване на нормалния учебен процес. Plovdiv24.bg публикува текста й без никаква редакторска намеса:

Уважаеми г-н Министър, изразяваме безпокойството си от създадената напрегната обстановка в училище и стреса, на който са подложени учениците от 8 "б" клас, породени от следните факти:

1. След случката с "Харлем шейк" поискахме на два пъти среща с директорката г-жа Соня Киркова. Единият път бе два дни след танца - получихме отказ. На втората покана (14 март) съгласувахме среща за 19 март от 18 часа. За съжаление г-жа Киркова се скри, изпращайки заместничката си, която се изразяваше с общи думи и не изложи позицията на ръководството.

2. Педагогическата съветничка е заплашвала децата, че ако държат за връщане на класния им ръководител г-н Данев, ще бъдат "разформировани и пратени в други класове".

3. Зам-директорът г-н Събев нахлува в час по български и им вменява вината, че заради "лигавщините им имало всекидневни проверки от РИО, учителките вдигат кръвно, припадат, изнасят ги с линейки и така уронват престижа на училището". Говорел е за "пистолети и застрелвания".

4. Рязко е спаднал интензитетът на учебния процес по английски език.

5. Общо демотивиране на учениците.

Молим и се надяваме на помощта Ви за изясняване на случая, възстановяване на нормалния учебен процес, а също и за връщане в училището на "доброволно напусналия" под натиск класен ръководител г-н Данев.


Още по темата: общо новини по темата: 28
13.09.2013 »
08.04.2013 »
28.03.2013 »
25.03.2013 »
25.03.2013 »
23.03.2013 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А, не е ли време за жалба до прокуратурата, защото може да има извършено престъпление от страна на г-жа Киркова? Наказателния кодекс казва: Чл. 143. (1) (Изм. - ДВ, бр. 50 от 1995 г.) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.
-1
 
 
По повод жалбата, би могло само да се спомене: Крушата не пада по-далеч от дървото!
0
 
 
А останалите петнадесет родителя на деца от същия клас защо не са се подписали!? Голям шум, голяма работа стана с този "танц" и с този учител. Завърших СОУ "Димитър Благоев" преди доста години и смея да кажа, че беше едно от най-добрите училища в града!Никой не би посмял и да си помисли тогава за подобна простотия, особено в клас!!! А имахме прекрасни учители и някои доста прогресивни! Сега само като погледна надрасканата с грозни графити сграда и ми става лошо...
+1
 
 
За тези които си мислят, че са много "големи" и си мислят че са много прави да обвинявате господина - Искам да попитам колко от вас познават този прекрасен човек, и колко от вас задръстеняци сте имали такъв учител като него, колко от вас са отивали с абсолютното желание на училище ?? колко от вас могат да виждат малко по надалече от носа си ??? Колко от вас всъщност знаят кой реално е г-н Данев ??? Преди да пишете срещу някой, първо проверете в кое хилядолетие живеете !!!
Цъкам минуси на буферите :)
на 21.03.2013 г.
-4
 
 
Данев - идиотското лице на демокрацията!
-2
 
 
http://www.vbox7.com/play:2c5a228609 ХАРЛЕМ ШЕЙК НА ДАНЕВ неизлъчван по ТВ ! по време на учебен процес !
-4
 
 
Съвсем в реда на нещата е да бъде "помолен да напусне" учител, одобряващ и участващ в клип в който трима осмокласници на преден план имитират хард сексуална сцена, а преди това в клипа и самият той извързва привичните за това занимание за възрастни възвратно постъпателни движения в така наречения си "танц".Учениците вероятно възприемат, че с настояването си за връщането на човека на работа извършват бунт срещу системата, заемат позиция по актуален проблем и т.н. дейности присъщи за будни и активни членове на обществото, каквито се надяваме да станат, нормално, дори желателно и похвално е тийнеджърите да се бунтуват срещу нещо, каквото и да е то, това е знак за положителни черти в характерите им, които евентуално ще се развият с годините и ще допринесат за изграждането им, като стабилни, отговорни, критични и със самочувствие хора, но в този случай техните така да ги наречем "искания" (в това число и на родителите им, който съвсем закономерно подкрепят отрочетата си в опитита им да се изяват като активни и вече изискващи "нещо" от системата членове на обществото ) ...та тези "искания" не почиват на никава стабилна основа и е нормално и нужно да бъдат потушени от мислещите и вече зрели възрастни.Накратно -хубаво е, че децата се активни и се бунтуват срещу "нещо" хубаво е, че родителите им застават зад тях, но учителя е абсолютно самокомпроментирал се и напълно заслужено занапред ще упражнява правото си на труд извън училището.
+8
 
 
Дъртите мазни комунистки са припадали и са ги изнасяли с линейки, защото имат какво да крият от проверките. Работата им е под всякаква критика, непрофесионална и корумпирана, знаят това и им прелошава от страх от санкции.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 21.03.2013 г.
+2
 
 
Като вдигат кръвно да ги пенсионират ,кому к*ра търсят яд ги е ,че одъртяват и не стават за нищо .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: