ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тотална разруха на пътната инфраструктура в "Южен", пак липсват предпазни огради по булевардите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:40 / 11.01.2011Коментари (6)3955
© Plovdiv24.bg
От няколко седмици разделителните огради на скоростния булевард "Кукленско шосе" липсват и създават предпоставка за сериозни пътно-транспортни произшествия. Реакция към момента от администрацията в "Южен" също липсва. До кога?
Състоянието на оградите разделящи платната за движение в район "Южен" продължава да е окаяно, научи Plovdiv24.bg след нови сигнали на наши читатели. Поредният сигнал е относно проблемните разделителни огради по Кукленско шосе, за които преди няколко месеца писахме. Тогава няколко от тях бяха паднали на част от пътя поради изгниване на носещите колони и създаваха предпоставка за пътни произшествия.

Няколко месеца след сигнала ситуацията по въпросния булевард не се е променила. Оградите намиращи се срещу колежа по икономика изобщо липсват, явно след предишния ни сигнал те са били демонтирани, но нови така и не са сложени и това продължава да създава непрестанна опасност за шофьорите и пешеходците.

За нова информация и решение на проблема се свързахме с зам.-кмета на "Южен" Атанас Панчов.

"Получихме сигнали за множество опасни огради из улиците на район "Южен", последният беше за Коматевско шосе в близост до Старческия дом. Не липсват и други участъци с лошо състояние на разделителните огради, такива има: по бул. "Н. Вапцаров", бул. "Македония" в близост до ст. Тодор Диев, сега и вашия сигнал. Още днес сме предвидили да пуснем писмо до "Организация и контрол на движението", както и директно до кмета на Пловдив с оказване на проблемните места в района и се надяваме те да задвижат общинските институции отговарящи за тези дейности и проблемите да бъдат оправени в най-скоро време. Ние като районна администрация не разполагаме с нужните финанси, за да оправим проблемните места", това каза зам.-кмета на "Южен".

"Южен" се слави като квартала с една от най-лошите пътни инфраструктури, които през последния мандат почти не бяха подобрени. За пореден, може би повече от 10-ти път, са зейнали дупки-убийци по трагичния булевард "Южен". Тези дупки най-вероятно ще сеят опасности и разруха поне до пролетта. Такава е трагичната традиция!


Още по темата: общо новини по темата: 3
19.01.2011 »
17.01.2011 »
03.09.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А! Сетих се да питам. Някой може ли да ми каже, защо Александър Стамболийски е с гръмкото име - БУЛЕВАРД?
0
 
 
Какво да говорим за Кукленско шосе, вижте на центъра на града същите тези разделителни огради липсват. Имам в предвид на бул. Шести септември - светофара с Опълченска. Там един тарикат беше катастрофирал, но всъшност оградите бяха в окаяно състояние - изгнили и вече наклонени, полупаднали. Както са тръгнали и там ще изпадат, но на кой му пука.
+4
 
 
Така е докато не се носи отговорност на тези които разкопават и си оставят ръцете после... На Ал.Стамболийски кой поиска отговорност на южен полъх за разкопаното заради канализация че беше станало като трамплин там да не говорим че пак ще стане след козметичната намеса за 3-ти път. Кой поиска отговорност на газификация след разкопаването и оставянето на коловоз на южното платно? Кой поиска отговорност за разкопаването на кръстовището на Ал.Стамболийски и Стефан стамболов заради светофарната уредба че да мяса сега на минно поле или за разбиването на всяко едно кръстовище на никола вапцаров заради прекарване на кабели за светофарите кой го измили незнам... да не говорим за разкопаното на кукленско точно там кадето няма мантинели кадето неможе да се мине нормално по средното или дясно платно ние коли ли караме или колички за трамплини... кой ще поеме отговорност кой най накрая ще посочи с пръст ето този е виновен ще си поеме отговорността или ще си поправи грешките... май никой за съжеление но до кога ще се търпят подобни неща също не се знае защото търпението на хората в един момент ще се изчерпа и ще почне да играе тоягата... чудя се още защо го плящаме тоя пътен данък дай по добре да се качим на каруците поне да знаем защо неплащаме...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Електронно таксуване в градския транспорт
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: