ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Страхотен шоурум за часовници отвори врати
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:34 / 14.10.2022Коментари (0)4170
©
Магазинът предлага селекция от най-реномираните световни брандове

Тази седмица любителите на часовници в града под тепетата има защо да се радват! В ж.к. Тракия заработи най-новият магазин за часовници - Timedix. Популярната сред привържениците на онлайн шопинга марка вече ще бъде лесно достъпна и за пловдивчаните, които предпочитат традиционното пазаруване. До удобната локация на ул. Вълко Шопов 2Б може да се достигне сравнително бързо с различни видове транспорт от всяка точка на града.

Брандът Timedix стана широко известен в последните няколко години със своето силно онлайн присъствие. Усещането за класа и стил по хармоничен начин преминава от виртуалния магазин timedix.bg в новата физическа локация. Мекото естествено осветление, комфортните кресла и масичка създават усещане за спокойствие и уют. Посетителите, които не са запознати с марката, ще бъдат приятно изненадани от подчертано персоналното отношение към клиента.

В шоурума се предлага отлична селекция от висококачествени часовници на най-известните световни марки. Дамите, които обичат да завършат своя тоалет със стилен аксесоар ще се зарадват да открият, че магазинът предлага дизайнерски модели на бутикови модни брандове като Calvin Klein, Roberto Cavalli, Ferre, Emporio Armani, Hugo Boss и др. Има предложения за всеки вкус - както нежни, дискретни модели, които да допълнят една класическа визия, така и дръзки дизайни с позлата или инкрустирани диаманти, които да се превърнат ярък моден акцент.

На представителите на силния пол са отредени цели две витрини. Налични са реномирани марки като Casio, Citizen и Seiko, които изпъкват със своите достъпни кварцови модели. Познавачите веднага ще забележат обаче, че се предлагат и автоматични механични часовници - желано попълнение в колекцията на ценителя.

Някои от самонавиващите се модели са изложени в специална кутия, която поддържа в перфектно състояние техните механизми. Някои от по-нестандартните часовници включват допълнителни функции, като измерване на дълбочина при гмуркане, компас, календар, флуоресциращ циферблат и др.

Любителите на активния начин на живот също не са забравени. Изложените спортни модели правят впечатление със своя актуален дизайн и свежи цветове. Налични са различни многофункционални смарт устройства - незаменим помощник в ежедневието на натоварения човек. Специално място заемат устройствата на Gramin. Това не е изненадващо, тъй като Timedix е официален търговец на популярната марка, известна с високото качество и надеждността на своите продукти.

Без съмнение детската витрина ще се хареса на всеки малчуган със своето разнообразие. Палитрата е богата - ръчни часовници, будилници, аналогови циферблати, дигитални дисплеи - има по нещо за всеки вкус. Дизайните включват любими анимационни герои, закачливи декорации и много цвят, който да създаде весело настроение.

Макар от няколко дни шоурумът вече да радва пловдивските ценители на качествени часовници, официалното откриване предстои. Ако искате да станете част от празника, следете Facebook страницата на Timedix. Там ще бъде публикувана подробна информация относно събитието. Научете повече тук: https://www.facebook.com/timedix2018







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: