Старибратов: Мястото на Альоша трябва да бъде заето от бележита личност от българската история

Автор: Гено Петров
Коментари (64)
09:10 / 13.09.2023
15059
"Разчитам на широка подкрепа. Сериозен проблем на Пловдив е транспортът, инфраструктурата, разкопаването, чистотата на града. Най-голямата ми сила е в дигитализацията - да направим дигитална законност и администрация, включително и дигитализация на културните ценности на Пловдив. Има много възможности за коритото на река Марица и алтернативни, не само от бюджета", заяви в "Още от деня" по БНТ Ивайло Старибратов, кандидат за кмет на Пловдив, издигнат от коалицията ПП-ДБ.

По думите му бюджетът на Пловдив е нереалистичен основно в приходната част. Според Ивайло Старибратов са необходими външни финансирания за града с цел да бъде променена цялата инфраструктура на Пловдив.

"Към момента не е необходимо да се вдигат местните данъци, както и билетите за градския транспорт, но системата трябва да се оптимизира. Имаме идея да се направи закон за Пловдив по подобие на този в София", коментира Ивайло Старибратов.

Манол Пейков сме приятели и аз считам, че ще работим много сериозно заедно в тази кампания. Надявам се, че неговите привърженици ще подкрепят и мен. Разчитам на доста по-широка подкрепа, тъй като съм популярен в града от значително време. Все пак съм бил директор на математическата гимназия и твърде много ученици са започнали при мен."

"Има повод да се говори за преместването на паметника на Альоша. Със сигурност ще предизвикам подобен дебат. Неговото място трябва да бъде заето от някоя от личностите, на които България е разчитала и трябва да отдаде почит", допълни той.

Виж коментарите (64)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).