ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Срам! Панаирът обръща гръб на пловдивчани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 10.04.2010Коментари (47)10324
© Plovdiv24.bg
Падението на една от емблемите на Пловдив Международния панаир, продължава с пълна сила под ръководството на бизнесмена Георги Гергов. Откакто хотелиерът реши, че разбира от изложбени площи и приватизира панаира, перлата на пловдивската икономика бележи невиждани спадове, както в приходите си, така и в реномето си пред изложители и посетители.

Поредното емблематично изложение на практика бе съсипано през тази година. Култовият пролетен панаир, заради който в миналото през изложението минанваше повече от половината Пловдив и огромно количество посетители от страната и чужбина, на практика обръща гръб на обикновенния човек.

Тази година Пролетният панаир излиза с нова формула и стратегия. Името също е ново „Бизнесът среща бизнеса". "Досега изложението беше ориентирано към стоки и услуги за крайния потребител, но вече ще се фокусира върху бизнес контактите, затова за първи път сменихме визията и начина за представяне на фирмите, обясни главният директор на панаира Иван Соколов.

Това в прав текст почти означава, че обикновенните посетители са нежелани на изложението.

Ще ви липсва ли емблематичното Пролетно изложение и одобрявате ли управлението на Панаира под ръководството на Гергов? Можете да изкажете своето мнение в коментарите по темата.



Още по темата: общо новини по темата: 43
17.06.2010 »
16.06.2010 »
14.06.2010 »
21.05.2010 »
16.05.2010 »
11.05.2010 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
скапаняк! бурсук такъв! нямаш място повече в пловдив отивай да пасеш кокошките на село!!!!!!
+2
 
 
Така ще бъде докогато има комуняги във властта.Всички сме виновни за това , защото на изборите се гласува за тях!Дълго време във властта се пребиваваше с една единствена цел-да се създават лобита и икономически лостве за маниполиране на всичко.Бог да пази България от т.нар. социалисти!
+1
 
 
"Падението на една от емблемите на Пловдив Международния панаир, продължава с пълна сила .... " Да беше само панаира, то всичко в Пловдив е в процес на падение. От град се превръща в голямо село. В момента в България единствено се инвестира в София, Варна, Бургас и дори в Стара Загора.
+5
 
 
Панаира винаги е бил ориентиран към бизнес контактите и така трябва да е. Особено най-голямото изложение- техническото. Бай Генчо като влезе нито ще си ъпгрейдне печатарската машина, нито ще си направи автоматизирано производството на домати, съмнявам се да си тръгне с някой кран или яхта. До сега 99% зяпаха и пълнеха торбите с диплянки, а другите 1% правеха бизнес, в това няма нищо лошо и така ще е и занапред. И защо говорите глупости че едва ли не през комунизма панаира бил по-добре, като най-силните години бяха точно преди кризата и никога не е изглеждал по-добре с всичките му паркове и фонтани.
+6
 
 
Преди повече от 100 години едни мъдри хора са направили в Пловдив изложение, което много скоро е станало международно.В последствие те са го бранили от домогванията за преместването му в София.След това 45 години "народна власт" не се реши да го съсипе.Дойде демаокрацията и има-няма 20 години изпратиха една институция на дъното.Госпогаря(от господин и другаря) Гергов или свинарчето Жорко, както ви е удобно, прави немислимото при това успешно!Пловдив е на път да остане без емблема!Свинарчето Жорко(предлагам така да го наричаме във форумите), е едно типично произведение на БКП.До 1989 година обикновено свинарче -зоотехник в Маноле.Незнайно как става ортак на министър на земеделието през 1992 година, през 1997 година носи салами на барикадата при стачките против Виденов, през 1999 година като бонус от СДС получава хотел Санкт Петербург, Стария Пловдив, ЦУМ .Когато палачинката се обръща през 2001 година лек застой.Не след дълго добре ориентиран си избира нови господари, пардон приятели , и започва нови мащабни действия.Почти изкупи свобовните терени в Пловдив, Пловдивски Панаир, хотели по морето.И накрая стана шеф на БСП в Пловдив-кръга се затвори.Лично за мен Жоро свинарчето е мекотело което има само едно място-затвора!
+6
 
 
Още в края на 2008 г. Гергов предупреди, че през 2009-а ще е последният Пролетен панаир и оттам насетне щял да го разбие на четири-пет браншови изложения, за да могат представителите на бизнеса спокойно да се договарят. Според него Пролетният приличал на сергиджийница, където любопитни зяпачи и всезнаещи мърморковци се събирали за сеир и пречели на бизнесмените. Никъде по света нямало сериозно изложение в подобен формат. Някогашният Пролетен панаир, който се появи за пръв път в самото начало на 80-те години на миналия век като един огромен магазин с много лъскави стоки, каквито в соцвремената бяха лукс, вече няма шанс. Тогава мало и голямо прииждаше от цяла България да гледа и да купува. Сега всеки има всичко под носа си. И аз, и мои колежки, се блъскахме през пролетта на далечната 1983 г. на огромна всебългарска опашка, за да си купим обувки за абсолвентския бал. Никак не ми е мъчно за онези времена.
+6
 
 
герата го оприличавам на стадо марокански скакалци .....комунистите му дават той минава опосква всичко до последно и накрая батак ......... колко пари му дадоха колко имоти и фабрики взе за без пари и всичко е лешшшшш
+4
 
 
От отдавна се знае че панаира умишлено се съсипва не само за да се премести в София но и защото свинаря има намерение да прави казино когато панаира фалира а за това състояние са виновни хората които гласуваха за 2-ри мандат на Чомака а и всеки знае че нещо в което не се инвестира нищо и само се взима няма как да проспери дано държавата да си върне панаира докато не е станало твърдее късно
+3
 
 
Как може някой да се надявал дори ,че след "приватизацията" на МП ,ще се инвестират пари да се развие и усъвремени изложбената площ.Вместо създаването на нови площи или зали или дори палата ,Г-н Гергов си построи консулство,така и така тази част на Панаира буренясваше ,защо да не си построи още един Палат.Но не е виновен този който яде баницата,а този който му позволява.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: